Wpis z mikrobloga

Zmiany w lewym menu!

Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.

To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!

Sprawdźcie i dajcie znać w komentarzach, jak się Wam podoba! (ʘʘ)

#wykop #zmiany #changelog
wykop - Zmiany w lewym menu!

Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. ...

źródło: wykop

Pobierz
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop: kiedy wprowadzicie autorskie tagi, tak, aby mógł go zastrzec czym uniknę potencjalnego spamu? w sensie, że tylko ja mogę w nim wrzucać posty, obecnie jest ryzyko, że ktoś dla zwykłego trollingu też zacznie w nim pisać a wtedy wszystkiego się odechciewa
  • Odpowiedz
  • 1
kiedy wprowadzicie autorskie tagi, tak, aby mógł go zastrzec czym uniknę potencjalnego spamu? w sensie, że tylko ja mogę w nim wrzucać posty, obecnie jest ryzyko, że ktoś dla zwykłego trollingu też zacznie w nim pisać a wtedy wszystkiego się odechciewa

@Zopyross: W tagach autorskich w głównym wątku widoczne są wyłącznie wpisy ich twórcy. Treści dodawane przez inne osoby nie pojawiają się w strumieniu tagu ani nie wywołują powiadomień u
  • Odpowiedz
@wykop: ani razu tam nie zajrzałem, naprawcie lepiej otwieranie aktywnych wpisów/znalezisk, cmd + klik powinno otworzyć na nowej karcie a nie otwiera, o tym, że co chwila dostaję błąd 429 nawet nie wspomnę
  • Odpowiedz
  • 6
@wykop czyli ze co? Usunęliście to ze screena, a dodaliście szybsze wejście w tag ktory i tak nie działa? No dziękuję łaskawy panie za zabranie funkcji przeglądania najlepszych rzeczy z 6/12/24h. Wtedy to jeszcze jakos działało. Twa łaska nie zna granic...
FueGo - @wykop czyli ze co? Usunęliście to ze screena, a dodaliście szybsze wejście w...

źródło: temp_file87190475931684984

Pobierz
  • Odpowiedz