Wpis z mikrobloga

Zmiany w lewym menu!

Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.

To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!

Sprawdźcie i dajcie znać w komentarzach, jak się Wam podoba! (ʘʘ)

#wykop #zmiany #changelog
wykop - Zmiany w lewym menu!

Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. ...

źródło: wykop

Pobierz
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop: zróbcie taki layout na komórki żeby nie było widać, że korzysta się z wykopu. Przez to nie mogę wśród ludzi wejść na tę stronę, bo to wstyd być wykopkiem.
Ostatnio w autobusie widziałem ziomka, który skrolował mirko. Co za sigma!
  • Odpowiedz
@wykop: mnie to tak interesuje czy ty Michał naprawić powiadomienia umisz

@asdfghjkl: oni dodają tylko nowe bugi jak w każdej reedycji gothica. Wejdź sobie w jakiekolwiek znalezisko i spróbuj zaznaczyć tekst XD
  • Odpowiedz
@wykop: Czy jest choć jedna osoba tutaj, która o to prosiła xD?
To serio spersonalizowane wyszukiwania w poprzedniej formie były lepsze, niż to coś co wymyśłiliście teraz, gdzie lista obserwowanych tagów idzie w setki, i rozwija mi się na tyle długo, że wole ręcznie wyszukać tag przez przeglądarkę. A zresztą wpisy z obserwowanych tagów mogę przejrzeć w Moim Wykopie.
A spersonalizowane kategorie, które sam sobie ustawiałem jak chciałem, mogłem pogrupować
  • Odpowiedz
@wykop: Dobra zmiana ale myślę że zdecydowana większość ma ten panel zamknięty od początku wykopu 2.0 także w sumie nie wiem czy był sens marnować na to roboczogodziny. Dodane wcześniej zapisywanie wyszukiwań też bardzo fajny pomysł, no ale jednak kwestia przyzwyczajenia.

Jak serio chcecie coś ulepszyć to weźcie zróbcie tak żeby wejście w powiadomienie z tagu nie odczytywało wszystkich powiadomień z tego tagu, albo to albo wywalcie to grupowanie.
  • Odpowiedz
jak się Wam podoba! (ʘʘ)

@wykop: jak się podoba? A nie da się po prostu zrobić tego, jak było kiedyś? W takiej formie jak na screenie, alfabetycznie, albo coś? Po prostu bardziej kompaktowo. W obecnej formie jeśli ktoś obserwuje pięć tagów, to spoko, może to i działa, ale jeśli ktoś obserwuje pisiont, to ma długą listę do przewijania z masą pustej przestrzeni ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Majku_ - > jak się Wam podoba! (ʘ‿ʘ)

@wykop: jak się podoba? A nie da się po prostu ...

źródło: 000

Pobierz
  • Odpowiedz