Wpis z mikrobloga

Czy ta CVka jest jakaś a---------a, czy Januszy do końca p------o, że jedyne z czego otrzymuję odpowiedzi to 1/50 etatu na grabieniu liści, nawet ostatnią cieciówę mi ojczym musiał odstąpić, bo nie wierzył, że na miliard CV na proste roboty dla niepełnosprawnych zero odpowiedzi albo odpowiedzi na prace na UZ w wymiarze nawet nie połowy etatu?

#przegryw #praca #pracbaza #problemypierwszegoswiata #januszebiznesu
JuanPablitoSegundo_2137 - Czy ta CVka jest jakaś a---------a, czy Januszy do końca p-...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JuanPablitoSegundo_2137: Albo sobie wyszukaj innej templatki albo popraw to co zrobiłeś.

- Ja bym zmienił ten żółty albo zmienił kolor tekstu na żółtym bo biały tekst na tym kolorze jest słabo czytelny.
- Większe odstępy między danymi stanowiskami (tak jak dałeś z lewej między tytułem na punktami)
- wszystkie daty dałbym mniejszym fontem do nazwy firmy obok czyli PPHU - 06.2011 - 07-2012
- raz piszesz miesiąc z małej raz z dużej litery,
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: ja to bym wywalił zainteresowania. I umiejętności zresztą też. No może "obsługa komputera" się broni, ale to zmieniłbym na coś konkretnego w stylu umiejętność obsługi pakietu office, programowania w języku ..., szybkiego pisania na klawiqturze czy cokolwiek konkretnie potrafisz, ale to musi być konkretna umiejętność i potencjalnie przydatna w pracy.
  • Odpowiedz
zmieniłbym chyba kolor z tej sraczkowatej żółci na jakiś delikatny błękit, zieleń w odcieniu takim żeby te wypisane umiejętności nie ginęły na formatce.

@Yans_Zoon: ja nawet myślałem nad typową szpitalną zielenią rodem z klozetki, taką rzygowatą, gdyż z swoją szarością wydaje się taka neutralna, nie zlewa się aż tak z białym
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: Dokładnie jak @stevenhunter napisał zmień zdjęcie oczy prosto w obiektyw i bardziej na wprost. Templatka wygląda ok tylko zamień miejscami to pomarańczowe z danymi osobistymi po prawej stronie. Pracodawce najpierw obchodzi doświadczenie zawodowe więc musi być od lewej, a potem twoje dane osobiste.
  • Odpowiedz
  • 0
@JuanPablitoSegundo_2137 za Januszami nie zdążysz, więc nie wiadomo.

Ala rzeczywiście niektóre niektóre rady warto wdrożyć, pomarańcz wywalić i zdjęcie bez gratów z tyłu i spojrzenie prosto.

No i bardzo zaangażowany jesteś, zaangażowanie x2 wpisane.
  • Odpowiedz