Czy ta CVka jest jakaś a---------a, czy Januszy do końca p------o, że jedyne z czego otrzymuję odpowiedzi to 1/50 etatu na grabieniu liści, nawet ostatnią cieciówę mi ojczym musiał odstąpić, bo nie wierzył, że na miliard CV na proste roboty dla niepełnosprawnych zero odpowiedzi albo odpowiedzi na prace na UZ w wymiarze nawet nie połowy etatu?
@JuanPablitoSegundo_2137 Zmień zdjęcie, patrz prosto w obiektyw, zdejmij okulary i zrób poważną minę, najlepiej niech ci fotograf zrobi profesjonalną fotkę
@paluszki_rybne: zrobiłem tech infa jak połowa chłopów "bo gry", i mimo pasji do Linuxa dopiero teraz zacząłem rozwijać coś w tym kierunku, czym będę w stanie się pochwalić w przyszłości. Tym bardziej, gdy koncepcja będzie rozwinięta na tyle, na ile chcę
- Ja bym zmienił ten żółty albo zmienił kolor tekstu na żółtym bo biały tekst na tym kolorze jest słabo czytelny. - Większe odstępy między danymi stanowiskami (tak jak dałeś z lewej między tytułem na punktami) - wszystkie daty dałbym mniejszym fontem do nazwy firmy obok czyli PPHU - 06.2011 - 07-2012 - raz piszesz miesiąc z małej raz z dużej litery,
@n0xx: dzięki, coś słyszałem o problemach z opisami, że niby przy Dino jest c-----y i to też może być powodem, ale sam nie wiem, jaki wymyślić. Wstawię tu za jakiś czas efekt poprawki z tego, co podałeś
@JuanPablitoSegundo_2137: A i zrób taką samą przerwę po prawej co po lewej stronie w doświadczeniu i edukacji - poprzenoś te słowa, które dochodzą do prawej krawędzi do następnej linii.
@JuanPablitoSegundo_2137: ogólnie to co wyżej powiedzieli plus do zdjęcia jeszcze dodam, że żeby było jednolite tło, jak widać w tle jakieś graty to trochę średnio wyglada.
@JuanPablitoSegundo_2137: Jeśli mogę coś dodać do bezmiaru rad, to zmieniłbym chyba kolor z tej sraczkowatej żółci na jakiś delikatny błękit, zieleń w odcieniu takim żeby te wypisane umiejętności nie ginęły na formatce.
@JuanPablitoSegundo_2137: ja to bym wywalił zainteresowania. I umiejętności zresztą też. No może "obsługa komputera" się broni, ale to zmieniłbym na coś konkretnego w stylu umiejętność obsługi pakietu office, programowania w języku ..., szybkiego pisania na klawiqturze czy cokolwiek konkretnie potrafisz, ale to musi być konkretna umiejętność i potencjalnie przydatna w pracy.
zmieniłbym chyba kolor z tej sraczkowatej żółci na jakiś delikatny błękit, zieleń w odcieniu takim żeby te wypisane umiejętności nie ginęły na formatce.
@Yans_Zoon: ja nawet myślałem nad typową szpitalną zielenią rodem z klozetki, taką rzygowatą, gdyż z swoją szarością wydaje się taka neutralna, nie zlewa się aż tak z białym
@JuanPablitoSegundo_2137: Dokładnie jak @stevenhunter napisał zmień zdjęcie oczy prosto w obiektyw i bardziej na wprost. Templatka wygląda ok tylko zamień miejscami to pomarańczowe z danymi osobistymi po prawej stronie. Pracodawce najpierw obchodzi doświadczenie zawodowe więc musi być od lewej, a potem twoje dane osobiste.
#przegryw #praca #pracbaza #problemypierwszegoswiata #januszebiznesu
źródło: Bez tytułu
Pobierz- Ja bym zmienił ten żółty albo zmienił kolor tekstu na żółtym bo biały tekst na tym kolorze jest słabo czytelny.
- Większe odstępy między danymi stanowiskami (tak jak dałeś z lewej między tytułem na punktami)
- wszystkie daty dałbym mniejszym fontem do nazwy firmy obok czyli PPHU - 06.2011 - 07-2012
- raz piszesz miesiąc z małej raz z dużej litery,
@Yans_Zoon: ja nawet myślałem nad typową szpitalną zielenią rodem z klozetki, taką rzygowatą, gdyż z swoją szarością wydaje się taka neutralna, nie zlewa się aż tak z białym
Widzę że jesteś podwójnie zaangażowany.
Ala rzeczywiście niektóre niektóre rady warto wdrożyć, pomarańcz wywalić i zdjęcie bez gratów z tyłu i spojrzenie prosto.
No i bardzo zaangażowany jesteś, zaangażowanie x2 wpisane.