Aktywne Wpisy
pieknylowca +144
Kolejna niedziela niehandlowa pomimo zapewnień tuska że będą handlowe. Zobaczymy co tam sądzą na ten temat polacy - XDDdDDdd, polakom to pasuje tak jak jest bo "niedziela dzin swinty" XD. #polska
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
źródło: 1000008799
Pobierz#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #wypadki
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
źródło: obraz
Pobierz

Bo wytłumaczcie mi która 12 latka płacze ze szczęścia z powodu prezydenta xD
#polityka #bekazprawakow
źródło: IMG_5667
PobierzPrzecież przypadkiem na tym wiecu nie była..może rodzice ostro polityka
źródło: ypxv01ghlfs91
Pobierz@Shoujiki: bo ja w d---ę uszczypnął, ale to się nie nakamerowało
@row_marsjanski: może ją podstawili, może się akurat trafiła taka. Tragizm sytuacji polega na tym, że do ludzi takie obrazki bardziej przemawiają niż realne działania. ¯\(ツ)/¯ Przecież ja już od kilku osób, które uważałem za w miarę inteligetne usłyszałem, że to najlepszy prezydent XD. No szanujmy się,
@Shoujiki: opłacona, a czemu pytasz?
a on moze byc tego gwarantem, kto by sie nie cieszyl?
koalicja 13 grudnia nawet nic madrego przepchnac nie moze i sie dogadac, nawet proste itemy typu niedziele handlowe
kazdemu rozsadnemu Polakowi powinno przyswiecac nigdy wiecej tuska
@Shoujiki: BABY KLĘKAJĄ PRZED TUSKIEM - I SLEEP
DZIEWCZYNKA PŁACZE PRZY PREZYDENCIE - REAL SHIT
źródło: GNX5bN6XgAALuhW
Pobierz@Cinos: Np. ja
Włącz film z Korei Północnej o dowolnej tematyce, a z pewnością zobaczysz. Zamykam temat.
A potem już tylko z szat obnażenie