Wpis z mikrobloga

@Shoujiki: ej ale to dziecko... Może faktycznie się rozemocjonalo od tego że widzi prezydenta jakiś największy autorytet. Dzieci nie ogarniają że dorośli to nie są autoreytety.
Przecież przypadkiem na tym wiecu nie była..może rodzice ostro polityka
  • Odpowiedz
  • 5
@r5678: no właśnie, to dziecko i już tak przeżywa spotkanie i to dla mnie niepokojące, ryczeć ze szczęścia przez prezydenta i przytulać się do niego. Z całego nagrania można wywnioskować, że obok niej byli rodzice albo ktoś inny, którzy również byli mocno nakręceni
  • Odpowiedz
@row_marsjanski: mądra dziewczyna, która wie, że Polska została uratowana z teutońskich obcęgów i że JE dr Prezydent Nawrocki będzie chronił sarmackich tubylców przed protestanckimi zakusami na Pomorze
  • Odpowiedz
ale i tak 12-latka, która płacze na widok prezydenta? Rozumiem jakby to była Taylor Swift, czy kto tam jest teraz idolem dzieciaków, ale polityk?

@row_marsjanski: może ją podstawili, może się akurat trafiła taka. Tragizm sytuacji polega na tym, że do ludzi takie obrazki bardziej przemawiają niż realne działania. ¯\(ツ)/¯ Przecież ja już od kilku osób, które uważałem za w miarę inteligetne usłyszałem, że to najlepszy prezydent XD. No szanujmy się,
  • Odpowiedz
  • 9
@Cinos: tak gwarantem. Mieliśmy 8 lat rządów PiS, 4 kadencje prezydentów z ramienia PiS, a i tak Platforma, 3D, Razem i Lewica wykręcają razem poparcie u 40-50%. Skończ już baranie
  • Odpowiedz
  • 1
@Shoujiki no siła złego na jednego, byle sie dorwac do koryta, najwieksze barany to glosowaly na holownie, a teraz to oni nawet 5% nie beda miec
koalicja 13 grudnia nawet nic madrego przepchnac nie moze i sie dogadac, nawet proste itemy typu niedziele handlowe
kazdemu rozsadnemu Polakowi powinno przyswiecac nigdy wiecej tuska
  • Odpowiedz
@Shoujiki

Bo wytłumaczcie mi która 12 latka płacze ze szczęścia z powodu prezydenta xD

Włącz film z Korei Północnej o dowolnej tematyce, a z pewnością zobaczysz. Zamykam temat.
  • Odpowiedz