Aktywne Wpisy

maybe +99
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#polska #szkola #zdrowie #polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
😆
https://www.reddit.com/r/Polska/s/9v1PvEEd4v
W moim przypadku WDŻ zrobił dobrą robotę, miałem całkiem ogarniętą facetkę i coś tam się we łbie rozjaśniło. Inni nie mieli tyle szczęścia
@red7000: Bo przekazywane są tam treści niezgodne z nauczaniem Kościoła Katolickiego. Tylko o to chodzi.
Za to nasza wychowawczyni, nauczycielka historii była fajną kobietą i potrafiła z nami fajnie pogadać o każdym temacie. Jak trzeba było to walnęła w tył głowy delikatnie, żeby się ogarnąć :P. Brała na pogadanki, jak
@red7000: mnie r-------o jak chyba w RMF kilka dni temu była dawna minister edukacji Anna Zalewska z pisu i dostała dokładnie takie pytanie dlaczego edukacja zdrowotna jest zła i czy zgadza się z tym wnioskiem Zajączkowskiej żeby rodzice wypisywali dzieci z lekcji
AZ: no w sumie to jest złe bo wprowadza to Tusk i koalicja i nie wiadomo czego będą tam uczyć dzieci
dziennikarz - a