Aktywne Wpisy
jacek7921 +1
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

SystemHalted2_0 +237
źródło: temp_file5157770095813042508
Pobierz

Skąd ten hejt na tagu wobec Unique Wood? Jak zwykle wchodząc do Notino namawiali mnie żeby stestować (bo to ich produkcja?) i kurcze ten zapach jest dobry. Taki Dior Sauvage z charakterem a lubię Diora. Pamiętam, że ktoś kiedyś pisał że jest za drogi jak na produkcje tej marki ale z drugiej strony chwalą się większych ekstraktem więc o ile to prawda to czy 329zł/75ml to drogo? (Porównując to do Diora i zakładając że faktycznie ten ekstrakt sprawia że dłużej trzyma).
Czy eksperci tagowi tesowali zapach i polecają? Bo zapach mi się podoba ale czy jest się do czego przyczepić poza ceną?
#perfumy #notino
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: unique-wood___201006
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Odbiór perfum jest mocno indywidualny więc jeden rabin któremu pasuje ten profil zapachowy powie kupuj, a drugi powie że śmierdzi i szkoda kasy. Dlatego jak ci się coś podoba to
Nawet we wpisie masz wzmiankę o trwałości i pytanie czy poza ceną jest się do czego przyczepić a ty piszesz że jak się podoba to kupić xD. No kurde co z tego że coś może trzymać 5 minut ale jak się podoba to kup xD. Typowy wykop w pigułce i jeszcze typ się nie przyzna że gada głupoty tylko
@markaron
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰