Aktywne Wpisy

breakdown1 +7
Dobra przyznawać się, ile wrzucacie w kosmiczna dziewicę, jeśli już coś wrzucacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja myślę 500$
#gielda
Ja myślę 500$
#gielda

PinezkaSwiata +11
Ja p------e, przecież te nowe modele plus generalnie narzędzia, agenci ai, budowanie instrukcji AI i tzw. skilli. Coraz więcej kontekstu ai pamięta... Przecież za 3-4 lata będziemy całkowicie w innym miejscu jako świat pod tym względem - i niestety niekoniecznie lepszym. Coś czuję że bezrobocie d--------i w Polsce lekko do 10-15%. Poleca white collar a potem usługi.
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Zgadzasz się ze mną?
- Tak 42.9% (60)
- Nie 57.1% (80)

Właśnie wypuściłem projekt, nad którym pracowałem ostatnie miesiące!
Nazywa się AuctionMate – to rozszerzenie do przeglądarki, które poprawia korzystanie z serwisów aukcyjnych takich jak OLX, Otodom, Allegro, Vinted, Empik, Otomoto, Adresowo, Allegro Lokalnie oraz wielu polskich stron ( eBay, Gumtree, Iaai, Copart).
Pomysł wziął się z mojej własnej frustracji przy przeglądaniu aukcji: za dużo śmieciowych ogłoszeń, ciężko śledzić ceny i ich zmiany, brak sposobu, żeby wyłapać to, co naprawdę mnie interesuje.
Funkcje, które już działają:
- ukrywanie niechcianych ogłoszeń (z możliwością przywrócenia),
- wyróżnianie po regułach (np. nazwa, lokalizacja),
- śledzenie cen z wykresami, oznaczeniami (w górę / w dół / stabilna) i alerty cenowe,
- notatki do aukcji (linki w notatkach są wyciągane do szybkiego podglądu),
- statystyki – ile aukcji ukryłeś, ile wyróżniłeś itd.
Jak działa śledzenie cen:
Rozszerzenie wysyła (anonimowo) adres aukcji + cenę w momencie, gdy użytkownik ją ogląda. Dane są współdzielone między wszystkimi użytkownikami. Można też przełączyć na tryb wyłącznie lokalny.
Pamiętajcie, im więcej użytkowników i im dłużej wtyczka działa, tym więcej mamy danych o cenach. Daj jej trochę czasu po wydaniu :).
Będzie mi super miło, jeśli sprawdzicie i dacie znać, co o tym sądzicie!
A jeśli AuctionMate pomoże Wam upolować coś, czego szukaliście, to rozważcie proszę symboliczną dotację – pokryje koszty hostingu i dalszego rozwoju. Bardzo bym chciał, żeby rozszerzenie pozostało całkowicie darmowe.
Rozszerzenie można pobrać przez:
https://auction-mate.net/
Albo bezpośrednio ze sklepów przeglądarek:
Chrome/Opera/Brave
Firefox
Edge
PS. obsługiwane przeglądarki to Chrome, Firefox, Opera, Edge, Brave.
Pozdro!
#auctionmate #zakupy #programowanie #webdev #chrome #firefox #opera #edge #brave #przegladarki #olx #otodom #allegro #startup #technologia #plugin #rozszerzenie #dev #nieruchomosci #mieszkania
https://wykop.pl/wpis/81898281/mirki-mirabelki-od-kilku-miesiecy-dlubie-nad-wtycz
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
AuctionMate to rozszerzenie
źródło: przecena działka
Pobierzźródło: rvSAmf
PobierzJest funkcja zaznaczania aukcji po nazwie/ lokalizacji. Tutaj moje filtry pod działki
źródło: obraz
PobierzDzień po premierze jest ponad 2000 użytkowników, także chyba nie ma się czego bać.( ͡° ͜ʖ ͡°)