Aktywne Wpisy

aa-aa +351
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

krucjan +6
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

Ciężkie czasy, panie. Inflacja szalała, wszystko podrożało, a pracownicy gastro podwyżek by jeszcze chcieli, mimo że szanowne januszostwo samo ledwo wiąże koniec z końcem i jeszcze do tego interesu musi dokładać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dlatego to klienci muszą się teraz jeszcze bardziej składać na wypłaty personelu dodatkowymi procentami już od i tak wysokiej ceny jedzenia. Odciążajmy wielmożnych januszów i pomóżmy im zapłacić pracownikom godne pensje
Uwielbiam, nie ma pojęcia o czym mówi ale mówi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kepinsky: było nie płacić
@kepinsky: ale po co zapłaciłeś gotówka zostawiasz za wszystko prócz tych 10% i git
W wawie na burgery to mogę Karaiby polecić https://maps.app.goo.gl/n8GWqWSUcNHPuCQY7
Żarcie dobre, ceny średnie a opłaty serwisowej nie ma bo zamawiasz i odbierasz na barze
@kepinsky: to też jest głupota, normalnie zamawiając coś w większej ilości, raczej możesz liczyć na rabat, w gastro za większe zamówienie zapłacisz dodatkową opłatę :D
@kepinsky: Nie, nie jest. Za to placi pracodawca placac wyplate. Omijam takie lokale szerokim lukiem.
Jak obsluga byla spoko i dala cos od siebie a nie przychodzila z mina zbitego psa to zostawniam napiwek - inaczej nie.
Naliczanie z gory jakies dodatkowej oplaty to czysta januszerka.
@kepinsky: Gastro się nie spina? Doją ludzi bardziej niż na furasów na Pyrkonie XDDDDDD
@kepinsky: To jakaś japońska potrawa?
Dzisiaj są realia takie, że albo klient zapłaci min.50zł plus napiwki za najprostsze żarcie albo nikomu nie chce się ruszyć d--y. Wnioski o dotacje z KPO już poskładane, więc tym bardziej mają w dupie klienta.