Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +112
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

oficjalniemartwa +46
W ciągu 2 miesięcy wywróciłam własne życie odrobinę do góry nogami i dostałam wymarzoną pracę, a dzisiaj ją straciłam.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.
Nie chce mi się zaczynać życia od nowa, nie zliczę który to raz od ostatnich 9 lat.
Już nawet nie mam siły nad tym płakać żeby poczuć jakąkolwiek ulgę.

#fotowoltaika
@szarin: tzn najtańszy produkt jest lepszy niż te wszystkie markowe firmy? Uzasadnisz?
Bo ja widzę że deye to najbardziej lubią instalatorzy wciskający trochę taniej niż markowe robiąc na tym dobry zarobek.
@szarin: np?
Goodwe z bardziej budżetowych opcji?
Nie bez powodu mają największą sprzedaż.
Są też pewne przeróżne powody, ale nawet schodząc ceną w dół inne marki nie przebiły się do instalacji profesjonalnych (przemysłowych)
ja zainstalowałem foto i nie żałuję i zimą nie jest aż tak dramatycznie, jak czarnowidze mi prognozowali :)
mało tego, po lecie mam już ponad 1000 zł odłożone w depozycie, więc myślę, że 2 zimowe miesiące będę miał "za darmo" (mam pompe ciepła - https://pompa-online.pl/ ) a od lutego znowu
@szarin: bo jest tani. Patrząc na skalę sprzedaży to poza polską nigdzie nie zdobył chyba popularności.
Zresztą sprzedaż im i tak siadła bo przyszedł dyness i jest jeszcze tańszy.
Z magazynow energii polecam Ci Polską firmę Sica, mam od nich 3 baterie - ceny mają realne a nie z d--y typu
Sam jesteś tego przykładem.
@Szym3kSzym3k: Dla klienta który nie jest elektrykiem i interesuje go tylko
@testerwykop: nie wiem czy kupowanie sprzetu od firmy co istnieje 7 lat,ma 200 pracownikow i 150M$ obrotow jest dobrym pomyslem.
Sugerowanie, że deye to DIY to opinia na wyrost, raz postawiony działa u mnie od roku bez problemu i zmiany jakichkolwiek ustawień.
I co w tym takiego DIY? że trzeba go powiesić na