Wpis z mikrobloga

#dpd #kurierzy

Hej, 27 sierpnia miała dojść do mnie przesyłka, ale nie doszła. 28 sierpnia patrzę, że na śledzeniu jest info o zmianie daty dostarczenia przesyłki na kolejny dzień. Po czym na następny dzień przesyłka nie przyszła, a na śledzeniu pisze, że przesyłka jest magazynowana w oddziale. W piątek dzwoniłem do nich na infolinie zapytać się co oni o----------ą z tą przesyłką, a gość na infolinii mi powiedział, że trzeba być cierpliwym. XD

Dzisiaj, tj. 1 września rano, gdy wszedłem na tracking zobaczyłem, że usunęli wszystkie komunikaty dotyczące planowania doręczenia w kolejnym terminie, magazynowania w oddziale i najnowszy komunikat jest z 27 sierpnia, gdzie przyjęli paczkę w oddziale, z którego powinni wysłać kuriera do doręczenia.

Macie pomysł co zrobić w tej sytuacji? Bo normalnie mam już ochotę sobie sam pojechać do tego oddziału po tą paczkę, jak patrzę co się tam odwala z nią

Dodam, że nigdy nie miałem takiego problemu, jak paczka była przyjęta w oddziale, to zawsze na następny dzień przychodziła, więc teoretycznie powinna być u mnie w środę ubiegłego tygodnia
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wise311: miałem kiedyś temat z przesyłką z aliexpress od dpd. 2 nieudane doręczenia, do paczkomatu w żabce i do żabki xD pani na infolinii powiedziała że paczka wraca do nadawcy i nie da się nic z tym zrobić. nie zdziw się jeśli stanie się to samo. na przyszłość zostaje omijać dpd szerokim łukiem
  • Odpowiedz