Aktywne Wpisy

Iudex +58
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +76
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

źródło: temp_file2402411013469280829
PobierzA tak w ogóle to gotówka jest korzystna ogólnie dla społeczeństwa, niekorzystna zaś dla banków
@DEMONzSZAFY: nie od czasu wprowadzenia podatku bankowego. Teraz już sa ograniczenia
@Megasuper: Wystarczy brać rachunek i płacić gotówką. Tak niesamowicie skomplikowane? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Megasuper: A to gotówka aby nie jest z papieru? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Cogito-sum: A w portfelach przecież z powietrza się biorą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten naturalny sposób wygląda tak: skarbiec / NBP -> konwojent -> bank / bankomat -> pracodawca -> pracownik -> portfel -> sklep -> konwojent -> bank. Tylko ludzie bez wyobraźni nie widzą jak gotówka
@baal80: przypomnę, że to prawaki są zwolennikami gotówki. Więc to jakiś idiota, albo prawak
@DEMONzSZAFY: dlatego zawsze jak się płaci gotówką, to klient ma cenę niższą o tę prowizję za płatność, prawda? XD