Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +200
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +9
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

#cejrowski #polska #prawo #prawojazdy #bekazkatoli
jestem hetero ale to nie ma wpływu na ilość par na grindr
Poza tym jeszcze szereg głupot gadał jak np. zniesienie zakazu jeżezenia po alkoholu, bo każdy ma inną tolerancję, ale zapytany dlaczego w Ameryczce tak bardzo rozprzestrzenia się Fentanyl skoro każdy ma własny rozum i wyczucie ile i co może brać to powiedział że nie wie, to sprawa dla socjologów ale
@enten: czyli jednak ma zero skrupułów i triki tajnego agenta
Rozwód też wziął kościelny gdzie szczerze wątpię, że by kościół mu takiego udzielił bez solidnej ofiary w kopercie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@galicjanin: ma doskonałe wyczucie co statystyczny polaczek chce usłyszeć. Podobnie jest z Trumpem.
A że gadają bzdury? Nikogo z odbiorców to nie obchodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@enten: Nie ma czegoś takiego jak rozwód kościelny,dostał unieważnienie przez to że jest bezpłodny całkiem normalna procedura w kosciele