Aktywne Wpisy

Cabajo +275
Mirki co ja o-------m ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
źródło: 6
Pobierz
Czoso +736

Nie wiem dlaczego akurat Matecki ale takie obsesje się leczy. Tak to widzi SI. Matecki siedzi w sejmie i pisze z wami na kilku komputerach xD
#polityka #matecki #mateckikreckorba #bekazlewactwa #bekazpo #bekazkoalicjiobywatelskiej #bekazkoalicji13grudnia #sejm
#humorobrazkowy #heheszkipolityczne #dochoroszczy #ai
źródło: image0 (4)
Pobierza no dlatego, że matecki posiada farmy trolli a ty wypisujesz wszędzie niczym nieoparte głupoty, jak cie ktoś pyta o jakieś uwiarygodnienie to mówisz, że jak jest taki mądry to sam se powinien już znaleźć XD
https://wiadomosci.onet.pl/szczecin/radny-pis-dariusz-matecki-od-lat-kupowal-farmy-internetowych-uzytkownikow/w829fen
@Lach__Anonim:
źródło: image
PobierzRoman też je posiada - Romanie;))
@Xandress: a co z niemieckim tuskiem? To rozumiem zupełnie inna sytuacja jest? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Lach__Anonim @Xandress: nazista, faszysta, antysemitą. Te też lubia. Jak ktoś widzi tego typu określenie na czyjś temat to nie czyta/slucha tego co dana osoba chce przekazać.
Te same żałosne praktyki co reszta żałosnych pis0wców, z którymi pewnie jesteś zgadany na jakimś discordzie, żeby propagandę siać, HA TFU!
No i ta wasza pis0wska moralność, ale honor szmateckiego pozostanie nieskalany XD:
źródło: obraz
Pobierz@Lach__Anonim: I wcale nie jesteś 3 tygodniową zielonką z 800 akcjami?
Pobierz