Wpis z mikrobloga

Wszędzie czytam na wykopie o tym Mateckim. Ja nawet nie przepadam za bardzo za nim a policzyłem, że nazwany per Matecki zostałem przez 43 użytkowników. I w ogóle wszędzie widzę, że jak lewico-liberalny Mirek Neuropejski spotka kogoś o innych poglądach, czyli prawicowych, narodowych, czy szeroko konserwatywnych to doznaje dysonansu poznawczego i nazywa go Mateckim.
Nie wiem dlaczego akurat Matecki ale takie obsesje się leczy. Tak to widzi SI. Matecki siedzi w sejmie i pisze z wami na kilku komputerach xD

#polityka #matecki #mateckikreckorba #bekazlewactwa #bekazpo #bekazkoalicjiobywatelskiej #bekazkoalicji13grudnia #sejm
#humorobrazkowy #heheszkipolityczne #dochoroszczy #ai
Lach__Anonim - Wszędzie czytam na wykopie o tym Mateckim. Ja nawet nie przepadam za b...

źródło: image0 (4)

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lach__Anonim: taktyka szeroko stosowana w środowisku lewicowym i lgbt - osoby z odmiennym spojrzeniem na dany temat są natychmiastowo stygmatyzowane jednym z ulubionych haseł jak np matecki, pisowiec, szur, incel itd
  • Odpowiedz
Nie wiem dlaczego akurat Matecki ale takie obsesje się leczy

a no dlatego, że matecki posiada farmy trolli a ty wypisujesz wszędzie niczym nieoparte głupoty, jak cie ktoś pyta o jakieś uwiarygodnienie to mówisz, że jak jest taki mądry to sam se powinien już znaleźć XD

https://wiadomosci.onet.pl/szczecin/radny-pis-dariusz-matecki-od-lat-kupowal-farmy-internetowych-uzytkownikow/w829fen

@Lach__Anonim:
Pracujezdalniechyba - >Nie wiem dlaczego akurat Matecki ale takie obsesje się leczy

...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
stygmatyzowane jednym z ulubionych haseł jak np matecki, pisowiec, szur, incel itd

@Lach__Anonim @Xandress: nazista, faszysta, antysemitą. Te też lubia. Jak ktoś widzi tego typu określenie na czyjś temat to nie czyta/slucha tego co dana osoba chce przekazać.
  • Odpowiedz
Treść komentarza została usunięta przez opa pedaua
Te same żałosne praktyki co reszta żałosnych pis0wców, z którymi pewnie jesteś zgadany na jakimś discordzie, żeby propagandę siać, HA TFU!
No i ta wasza pis0wska moralność, ale honor szmateckiego pozostanie nieskalany XD:
Kieranz - Treść komentarza została usunięta przez opa pedaua
Te same żałosne praktyki...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
kogoś o innych poglądach, czyli prawicowych, narodowych, czy szeroko konserwatywnych to doznaje dysonansu poznawczego i nazywa go Mateckim.

@Lach__Anonim: I wcale nie jesteś 3 tygodniową zielonką z 800 akcjami?
  • Odpowiedz
@Pracuje_zdalnie_chyba: to była odpowiedź na komentarz, pierwszy pod postem notabene, w którym lewak się zesrał - ot, humorystyczny akcent dla przeciwwagi - ale ty pewnie o tym wiesz, więc może wrzucisz cały kontekst? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz