Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niedowiarek Chlopie, nikt z nikim nie przegrywa. Skąd ta logika ze ktos z kimś musi wygrać albo przegrać.

Tak, widziałem brzydkich facetów w związkach, oni też przegrali czy wygrali? Stawiasz jakieś tezy bez kompletnego sensu i związku. No i te mityczne wykopki, wiadomo XD
  • Odpowiedz
@WielkiNos yup i najważniejsze - jak pies czegoś chce a mi się nie chce to mogę go olać bez konsekwencji xD tu chodzi o strach przed odpowiedzialnością
  • Odpowiedz
po prostu choroba cywilizacyjna, ludziom brakuje normalnych relacji i kontaktu z innymi, więc zwracają sie do zwierzat po namiastkę pozytywnych uczuć

@caramelcenter: o to to. Prawdziwe relacje z ludźmi są "trudne", bo wymagają więcej zaangażowania i dania od siebie czegoś więcej niż to, co wystarczy psu. A jeszcze nie daj borzu otworzyć się przed kimś.
W czasach, kiedy niemal wszystko jest łatwo dostępne od ręki wartościowe relacje z innymi ludźmi
  • Odpowiedz
@Purple

@WielkiNos yup i najważniejsze - jak pies czegoś chce a mi się nie chce to mogę go olać bez konsekwencji xD tu chodzi o strach przed odpowiedzialnością

Chyba w sposób pośredni trafiłeś w sedno problemu. Głupi ludzie, biorą sobie psy, a inni głupi ludzie piszą bzdury w internecie.
  • Odpowiedz