Aktywne Wpisy

skrytek +512
O cholibka. Ale znalazłam zdjęcie z mojego pokoju z początku wieku. Pamiętam, jak ojciec przyniósł tego Baldura w premierę. 180 zł kosztował, gdy minimalna wynosiła 500 zł brutto. Przez resztę miesiąca żywiliśmy się tylko nienawiścią do Koverasa, bo na nic innego nie było kasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #baldursgate #polskiedomy
#gry #baldursgate #polskiedomy
źródło: 1000041624
Pobierz
malala777 +385
Podczas gdy ty marnowałeś dzisiejszą noc na spanie za darmo, wielu nadludzi lekarzy spało dzisiaj na nocnym dyżurze za 500 zł na godzinę finansowane z twoich podatków, po czym pojadą sobie dzisiaj posiedzieć w przywacie za kolejne 500 zł na godzinę + % od wizyty.
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
źródło: Evimed_przychodnia_Gdynia_6-1024x684
Pobierz

Chce pobrać parę starszych filmów BluRay, głównie trylogię LOTR, Hobbita, Marsjanina, itd.
Gdzie dorwę te wszystkie filmy? Jakieś prywatne strony, mogą być płatne konta.
Tylko dobrze jest miec jakieś blokery reklam i wyskakujących okienek bo jest tego sporo, wyszukaj i od razu magnet - patrz czy jest zweryfikowany wrzucajacy(zielona/fioletowa ikonka przy torrenvie - brak ikonki to już na wlasn ryzyko i raczej wirus
Natomiast jak mam teraz kupować następny dekoder i cholera wie jak te płyty będą działać po paru latach to wolę ściągnąć kopie cyfrową. Nawet kupiłbym wersję cyfrową, ale nie ma. A zakup filmów na platformach wiąże się z utrzymaniem tej platformy forever.
Amazon usunął treść Warner Bros w 2022 roku, ponieważ WB zdecydowało się udostępnić je wyłącznie na HBOMax
I wtedy musiałbyś znowu kupić film w wersji cyfrowej...
@KokiX: a gdzie tam jest wyszukiwarka, bo to wygląda jak chmura własnych rzeczy
Można później ten link wkleić do kolejki pobierań w programie na Windowsa (chodzi o ich własną aplikację) i będzie się w tle pobierać.