Wpis z mikrobloga

#filmy #warez #torrent #torrenty #4k #bluray
Chce pobrać parę starszych filmów BluRay, głównie trylogię LOTR, Hobbita, Marsjanina, itd.
Gdzie dorwę te wszystkie filmy? Jakieś prywatne strony, mogą być płatne konta.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@J___B: thepiratebay .org/index. html
Tylko dobrze jest miec jakieś blokery reklam i wyskakujących okienek bo jest tego sporo, wyszukaj i od razu magnet - patrz czy jest zweryfikowany wrzucajacy(zielona/fioletowa ikonka przy torrenvie - brak ikonki to już na wlasn ryzyko i raczej wirus
  • Odpowiedz
  • 4
@teddybear69: wiesz co, kupuje gry i muzykę, mam kilka streamów, a kiedyś nawet miałem dekoder bluraya.
Natomiast jak mam teraz kupować następny dekoder i cholera wie jak te płyty będą działać po paru latach to wolę ściągnąć kopie cyfrową. Nawet kupiłbym wersję cyfrową, ale nie ma. A zakup filmów na platformach wiąże się z utrzymaniem tej platformy forever.
  • Odpowiedz
  • 0
@kwantowykocyk: No na Prime 40 zł film UHD pasuje, ale co w momencie rezygnacji z Prime'a? Dodatkowo na reddicie są komentarze, że po zakupie, gdy film wygasa z oferty Prime to znika z biblioteki - nawet jak kupiłeś, np:
Amazon usunął treść Warner Bros w 2022 roku, ponieważ WB zdecydowało się udostępnić je wyłącznie na HBOMax
I wtedy musiałbyś znowu kupić film w wersji cyfrowej...
  • Odpowiedz
@J___B: jeśli zależy ci na lektorze i nie chcesz bawić się w prywatne trackery to istnieje jeszcze jeden sposób. mam na myśli warezy (darkclub pl, pijafka pl, zajefajna com) + premium (filebit / xt7).
  • Odpowiedz
  • 0
@J___B a co ci nie pasuje w stronce, którą poleciłem? Tam jest z 20 tys. filmów, nie trzeba mieć konta ani dostępu premium (mega.nz)
  • Odpowiedz
  • 0
@J___B strona to www. pahe.ink a uploady są hostowane na mega.nz. Jak znajdziesz jakiś film to upload z mega będzie pod przyciskiem czerwonym "MG", dalej jak przeklikasz witryny zabezpieczające będziesz miał prosty link do mega.nz.
Można później ten link wkleić do kolejki pobierań w programie na Windowsa (chodzi o ich własną aplikację) i będzie się w tle pobierać.
  • Odpowiedz