Wpis z mikrobloga

dziś pękło ponad 5 mil w naprawdę trudnym terenie a młodzież wyglądała na taką co mogłaby przejść drugie tyle.

@R2D2_z_Sosnowca: i tak będzie. Większość "nie chce mi się, nie mogę już iść" jest w głowie. Wystarczy zapakować kanapeczki, słodkości, itp. I będzie ok. Mój 5 latek jest znacznie lepszy na takie dystanse ode mnie. Trzeba mu oczywiście pomagać jak coś się bardziej technicznego zdarzy, ale jest coraz lepszy.

Daje sobie
isomalta - >dziś pękło ponad 5 mil w naprawdę trudnym terenie a młodzież wyglądała na...

źródło: 1000048625

Pobierz
  • Odpowiedz
@R2D2_z_Sosnowca: śledzę na mirko twój content od dawna i zawsze mi się uśmiecha morda jak widzę że zabierasz swojego pokemona na te wycieczki częste, szacun :) z drugiej strony tak „po polskiemu” zazdroszczę tej eksploracji USA i widoczków. Fajne miejscówki znajdujesz.
Co robisz zawodowo ze znajdujesz czas na takie wycieczki i to w juesej? O ile to nie tajemnica ;)
  • Odpowiedz
@isomalta elegancko. Dużo zależy od mentalu samego dziecka. Ja z racji tego że mam ich kilkoro to mam dobry materiał do analizowania. Najstarsze dziecko chodzi ze mną praktycznie od dekady i jest znacznie lepsze ode mnie. Ambitna taka, że ciągle chce nowe wyzwania i jej się to nie nudzi. Z kolei średnie wolałoby w tym czasie szejka z maca i poleżeć przed TV. A niby tak samo wychowywane
  • Odpowiedz