Aktywne Wpisy

Iudex +58
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +76
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

Dziś jak widzę kobietę którą leje facet myślę... biedny facet... coś w nim pękło, nie mógł już dłużej milczeć i znosić jej psychiczną agresję i zwyczajnie się broni wykorzystując własną przewagę fizyczną.
źródło: e4061b712b39ae714a56323f7ea2c97102e374b6000fe4ed616ea4c8e7d44021
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Zawsze znika.
Tak samo na zachodzie juz faceci nie reagują jak czarni z arabami im wyrywają torebki.
Same tego chciały.
@Bananada: widocznie dlatego nie pomógł - bo karma i tak wróci do najebusa.
@Bananada: przecież zareagował prawidłowo
Jak ta babka dostanie wpitol na ulicy, to być może coś zrozumie i odejdzie.
Jakby ktoś ją uratował, to niczego by się nie nauczyła. Brutalne, ale tak właśnie nauczyłem się nie dotykać metalowych rzeczy, rozgrzanych do czerwoności ¯\(ツ)/¯
Ja jak jeszcze miałem bialorycerstwo w sobie to byłem świadkiem jak sebix w-----ł w łeb karynie tak że ta w ścianę wleciała
Szybka kalkulacja że jak się odezwę to czy n-----e sebixa ew co dalej ... G---o
Karyna do mnie NA C--J SIE GAPISZ
XD
Poszedłem dalej i od tego czasu wyejbane