Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +50
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +271

Doktorzy czy inzyniery?
#polityka #ukraina #bekazpodludzi #bekazprawakow #konfederacja #bekazpisu
źródło: image
Pobierzwolnościowcy pełną gębą
@Hossa_Essa_Melissa: Ogólnie najbardziej zabawne jest to, że koniec końców prawie zawsze ci najwięksi wolnościowcy okazują się największym zamordystami którym często przeszkadzają jakieś totalnie błahe kwestie na które normalni ludzie nawet za bardzo nie zwracają uwagi xD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz