Aktywne Wpisy

vieniasn +36
przyszedł kolejny model zatyczek testowy i jak nie będzie ucho boleć aż tak szybko i nie będą wypadać to super bo wygłuszenie mają bardzo dobre
źródło: 1000048075
Pobierz
JakDorobic_com +41
Halo, halo, przyszła pora na piątkowe #rozdajo świąteczne! Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
• Napisz w komentarzu, jaki jest Twój wymarzony prezent świąteczny, a odpowiedź uzasadnij.
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
• Napisz w komentarzu, jaki jest Twój wymarzony prezent świąteczny, a odpowiedź uzasadnij.
źródło: Wykop-konkurs-swieta
Pobierz

#foodtruck #radom #airshow #cameleon #zapiekanka #zapiex
źródło: temp_file8920429653089755231
PobierzPierwsza zasada jakiegokolwiek biznesu - biznes wiąże się z ryzykiem
To co, zbiórka i na nich? xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@MarnaImitacjaTuwima: ale to serio mogą być "kraftowe" - to znaczy świeże.
Jakby były mrożone to nikt by nie sprzedawał tylko leżałby sobie zamrożone.
Jakby gość chciał zamrozić a potem sprzedawać takie przemrożone zakalce to by to też zrobił, tyle że byłoby to kosztem jakości
@stary_emigrant: Ojojoj ale nie było takiego zdarzenia, tylko pracownik państwowy prowadził pojazd z wadą, albo pojazd był wadliwy, albo pojazd uległ uszkodzeniu, albo pracownik zasłabł - ja to nie wiem, poczekamy na komisję. Ale jakbym ja to odwalił służbówką to ciekawe czy byś tak to pobłażliwie opisał czy
@niemampapierow: Aha, czyli ty też wypełzłeś bo żal ci dupę ściska, że ktoś może mieć lepiej niż twoje gówniane życie xD
Dlatego o takich robakach jak ty, są tylko krótkie wzmianki w nekrologach. Żył, nie żyje - największe osiągnięcie: poinformował wykop o swoim s----------u, w załączniku (ile razy konia