Wpis z mikrobloga

Ktoś ma ochote na kraftowe zapiekanki z foodtrucka będącego na Radom Air Show 2025?

@MarnaImitacjaTuwima: ale to serio mogą być "kraftowe" - to znaczy świeże.

Jakby były mrożone to nikt by nie sprzedawał tylko leżałby sobie zamrożone.
Jakby gość chciał zamrozić a potem sprzedawać takie przemrożone zakalce to by to też zrobił, tyle że byłoby to kosztem jakości
  • Odpowiedz
Ryzyko prowadzenia biznesu. Zamiast tej tragedii mogło być oberwanie chmury, wichura czy jakieś inne zdarzenie z powodu którego impreza by została odwołana.

@stary_emigrant: Ojojoj ale nie było takiego zdarzenia, tylko pracownik państwowy prowadził pojazd z wadą, albo pojazd był wadliwy, albo pojazd uległ uszkodzeniu, albo pracownik zasłabł - ja to nie wiem, poczekamy na komisję. Ale jakbym ja to odwalił służbówką to ciekawe czy byś tak to pobłażliwie opisał czy
  • Odpowiedz
Ale jakbym ja to odwalił służbówką to ciekawe czy byś tak to pobłażliwie opisał czy byłaby wtedy pora ukamieniować zwykłego polaka.

@niemampapierow: Aha, czyli ty też wypełzłeś bo żal ci dupę ściska, że ktoś może mieć lepiej niż twoje gówniane życie xD
Dlatego o takich robakach jak ty, są tylko krótkie wzmianki w nekrologach. Żył, nie żyje - największe osiągnięcie: poinformował wykop o swoim s----------u, w załączniku (ile razy konia
  • Odpowiedz