@zagubionychromosom: jakie znowu LPG? Ładne fikołki zeby prawakow wybielić. Oskarżyć ofiarę (między innymi dlatego dzieciak targnął się na swoje życie) Absolutnie obrzydliwi jesteście, żadne lgbt nawet się nie zbliża do was z obrzydliwością.
Zawsze się zastanawiam w takich przypadkach jak złym trzeba być człowiekiem żeby takie sprawy wyciągać. Przecież to każdy człowiek, który rozumie religię chrześcijańską wie, że taki matecki czy kurski to są obiektywnie źli ludzie a i tak na nich głosują. Jest to dla mnie upadek człowieczeństwa istnienie takich ludzi w przestrzeni publicznej.
@grzanka6608: Matecki nie jest skazany tylko dlatego, że prawo w Polsce patrzy literalnie – nie podał nazwiska, więc formalnie nie złamał przepisu. Ale każdy wie, że rozkręcił obrzydliwą nagonkę na dziecko ofiary, i zrobił to z politycznej zemsty na Filiks za jej walkę z układami. Prawnie czysty, moralnie – dno dna.
No właśnie prawo w Polsce tak nie działa xdddd to mit mistrzów zbrodni, że wystarczy nie podać nazwiska przy obsrywaniu kogoś (ale by i tak każdy wiedział o kogo chodzi) by wymigać się od odpowiedzialności.
Gdzie tam widzisz ironię? Chłopak lat 16 mieszka sam, jest po próbach, a jego matka biega po ulicach i wrzeszczy bzdury bo wydaje jej się, że walczy z kaczyzmem.
Jeśli ja mam wskazać winnego (moralnie) ... i prawnie w sumie pewnie też - to nie byłby nim Matecki.
@IksdeHeheh: Ciekawe czemu XD
źródło: IMG_7324
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Skoro Matecki za to odpowiada - to where kajdanki?
No właśnie prawo w Polsce tak nie działa xdddd to mit mistrzów zbrodni, że wystarczy nie podać nazwiska przy obsrywaniu kogoś (ale by i tak każdy wiedział o kogo chodzi) by wymigać się od odpowiedzialności.
Ale rozumiem, że tak to sobie racjonalizujesz.
Gdzie tam widzisz ironię?
Chłopak lat 16 mieszka sam, jest po próbach, a jego matka biega po ulicach i wrzeszczy bzdury bo wydaje jej się, że walczy z kaczyzmem.
Jeśli ja mam wskazać winnego (moralnie) ... i prawnie w sumie pewnie też - to nie byłby nim Matecki.