Wpis z mikrobloga

Przypomniałem sobie, że jakieś 7 lat temu to był najlepszy i ponadczasowy tatuaż jaki można było sobie zrobić. Wtedy też myślałem o tym, żeby się wydziarać. I teraz bym musiał sobie odciąć rękę ze wstydu.
123_ - Przypomniałem sobie, że jakieś 7 lat temu to był najlepszy i ponadczasowy tatu...

źródło: 6af215e8e6b67f4e08ad482919b33e40

Pobierz
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Typowy patus z tatuażami i zerowym intelektem

@herman-gering: a znasz jego motywację robienia tatuaży? Ogromna wiedza w danej dziedzinie nie zmienia faktu, że można mieć coś z głową, a wręcz czasami jedno idzie w parze z drugim.
  • Odpowiedz
@123_ mi sie nawet podoba, ale czemu korzenie są od strony dłoni? Od jakiegoś czasu myślę nad tatuażem... ale raczej nie jakiś popularny temat... tylko cos autorskiego. Nie chciałbym w biedronce spotkać kogoś, kto będzie mial to samo ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
patrzeć na tatuaże zero jedynkowo uważając, że robią sobie je tylko ludzie co mają coś z głową

@herman-gering: masz prawo tak uważać.

Dla mnie jednak robienie czegoś (praktycznie) nieodwracalnego na całe życie jednak musi być poparte chęcią nadrobienia czegoś innego lub "problemów z głową", no chyba, że ktoś jest na tyle głupi, że nie widzi żadnych konsekwencji. Większość ludzi w rozważaniach pomija całkowicie kwestie zdrowotne, które pojawiają się przy robieniu,
  • Odpowiedz