Przypomniałem sobie, że jakieś 7 lat temu to był najlepszy i ponadczasowy tatuaż jaki można było sobie zrobić. Wtedy też myślałem o tym, żeby się wydziarać. I teraz bym musiał sobie odciąć rękę ze wstydu.
@herman-gering: a znasz jego motywację robienia tatuaży? Ogromna wiedza w danej dziedzinie nie zmienia faktu, że można mieć coś z głową, a wręcz czasami jedno idzie w parze z drugim.
@123_ mi sie nawet podoba, ale czemu korzenie są od strony dłoni? Od jakiegoś czasu myślę nad tatuażem... ale raczej nie jakiś popularny temat... tylko cos autorskiego. Nie chciałbym w biedronce spotkać kogoś, kto będzie mial to samo ¯_(ツ)_/¯
@herman-gering: przecież to najbardziej atencyjny profesor w kraju, tak samo musi przyjść w dresie tam gdzie inni przychodzą w garniaku, więc moim zdaniem coś tam w bani jednak nie styka XD
Dla mnie jednak robienie czegoś (praktycznie) nieodwracalnego na całe życie jednak musi być poparte chęcią nadrobienia czegoś innego lub "problemów z głową", no chyba, że ktoś jest na tyle głupi, że nie widzi żadnych konsekwencji. Większość ludzi w rozważaniach pomija całkowicie kwestie zdrowotne, które pojawiają się przy robieniu,
źródło: 6af215e8e6b67f4e08ad482919b33e40
Pobierz@cichy-spokojny-grzeczny: takimi to sie ozdabiało samochów w need for speedzie
@herman-gering: a znasz jego motywację robienia tatuaży? Ogromna wiedza w danej dziedzinie nie zmienia faktu, że można mieć coś z głową, a wręcz czasami jedno idzie w parze z drugim.
@cichy-spokojny-grzeczny: W pewnych kręgach, głównie ludzi z FASem dalej sa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@herman-gering: przecież to najbardziej atencyjny profesor w kraju, tak samo musi przyjść w dresie tam gdzie inni przychodzą w garniaku, więc moim zdaniem coś tam w bani jednak nie styka XD
@herman-gering: masz prawo tak uważać.
Dla mnie jednak robienie czegoś (praktycznie) nieodwracalnego na całe życie jednak musi być poparte chęcią nadrobienia czegoś innego lub "problemów z głową", no chyba, że ktoś jest na tyle głupi, że nie widzi żadnych konsekwencji. Większość ludzi w rozważaniach pomija całkowicie kwestie zdrowotne, które pojawiają się przy robieniu,
A jakie są realne konsekwencje tego?
źródło: 1000004617
Pobierz