Wpis z mikrobloga

❤️JESTEŚCIE NIESAMOWICI❤️

Próg 5k PLN był w naszej opinii ambitny, ale nie nierealny. Jednakże rzeczywistość przebiła nasze najśmielsze oczekiwania! Dziękujemy za wasze wsparcie i za to, że pokazujecie jak ważnym dla Was tematem są wolne dane z RCN

❗Z tej okazji mówimy jasno - nie kończymy zbiórki! Podwyższamy jej próg do 25k, co w naszym mniemaniu pozwoli na uzyskanie danych z Big8!

Zostańcie z nami i dalej działajmy wspólnie o ucywilizowanie polskiego rynku nieruchomości 💪

https://buycoffee.to/deweloperuch/rcn

#nieruchomosci
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 310
@botereq niesamowite, że państwo z kartonu od 35 lat nie dowozi i muszą to robić wykopki co z zaskórników na wkład własny finansują kupno danych od tego samego państwa xd
  • Odpowiedz
Moglibyście też w opisie zbiórki napisać, że zbiór danych rejestru cen danej nieruchomości w wersji elektronicznej kosztuje oszałamiające 8.75zł (np. zamiast tego zdania sugerującego, że wpłacenie 15 złotych pozwoli zaoszczędzić 150 tysięcy xD.)

@botereq: Jak już doszedłeś do takiej sensownej ilości hajsu - a myślę, że 25k też przebijesz jeszcze we wrześniu - to może wrzuciłbyś jakieś FAQ? Na przykład ile zapytań jesteś w stanie opłacić z tych 25k PLN?
  • Odpowiedz
@Defined: co zrobić żeby to nasze państwo zaczęło działać jak powinno? Ja mam pewne pomysły ale za nie się idzie do więzienia ;) wiem jedno - jakby każdy z (p)osłów itp czuł że jeśli jego działania miały by konsekwencje nie tylko prawne ale i finansowe/osobiste i te konsekwencje byłyby nieuchronne to byśmy żyli w krainie mlekiem i miodem płynącej
  • Odpowiedz