Wpis z mikrobloga

mmzf: Takim wpisami dodajesz sobie tylko żalu i czynisz swoje życie gorszym. Naprawdę potrzebujesz tego żeby randomy obchodziło co u ciebie słychać?
  • Odpowiedz
@mmzf Nie pamiętam, ale szczerze - jakie ma to znaczenie? I tak nie odpowiedzialnym przecież szczerze, tylko co najwyżej "Wszystko ok, a co u Ciebie?"
Nie zwierzyłbym się obcej osobie i nie opowiedział o swoich uczuciach.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@HADESP2K: Naprawde pytaja a nie tylko zastanawiaja sie czy ciebie wywalic bo juz zaczynasz miec defekty i obnizona wydajnosc

@RitmoXL: Nie, nie oczekuje aby ktos mnie zapytał z was bo i tak to macie gdzieś - nie masz czasmi tak że masz głębsze tematy do rozmów niż "a sie n-------m" albo "bo kaska powiedziała..."

@Pawel993 A nic... i przechodzi osoba
  • Odpowiedz
@mmzf: mój szef. Jego standardowa taktyka jak chce kogoś z----ć, żeby się dowiedzieć najpierw czy cię stara nie kopnęła ostatnio w dupę albo babcia nie zmarła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mmzf: haha siostra niedawno zapytała - jedyna z najbliższych. Reszta ma w pompie. A jest mi mega ciężko - ale jak to się mówi sam do wszystkiego doprowadziłem moimi decyzjami - życie.
  • Odpowiedz
@mmzf: regularnie słyszę pytania "co słychać? Jak się czujesz?" i regularnie zadaję takie same pytania innym. Po prostu wśród znajomych i przyjaciół dobieram sobie fajnych ludzi którzy widzą coś więcej niż czubek własnego nosa i staram się odwdzięczyć tym samym ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz