@mmzf Nie pamiętam, ale szczerze - jakie ma to znaczenie? I tak nie odpowiedzialnym przecież szczerze, tylko co najwyżej "Wszystko ok, a co u Ciebie?" Nie zwierzyłbym się obcej osobie i nie opowiedział o swoich uczuciach.
@HADESP2K: Naprawde pytaja a nie tylko zastanawiaja sie czy ciebie wywalic bo juz zaczynasz miec defekty i obnizona wydajnosc
@RitmoXL: Nie, nie oczekuje aby ktos mnie zapytał z was bo i tak to macie gdzieś - nie masz czasmi tak że masz głębsze tematy do rozmów niż "a sie n-------m" albo "bo kaska powiedziała..."
@mmzf: mój szef. Jego standardowa taktyka jak chce kogoś z----ć, żeby się dowiedzieć najpierw czy cię stara nie kopnęła ostatnio w dupę albo babcia nie zmarła ( ͡°͜ʖ͡°)
@pianinka: Nie odpowiada się pytaniem na pytanie. Gość zadał swoje pytanie, a baba jak zwykle musi odwracać kota ogonem i wywoływać poczucie winy. Natura...
@mmzf: haha siostra niedawno zapytała - jedyna z najbliższych. Reszta ma w pompie. A jest mi mega ciężko - ale jak to się mówi sam do wszystkiego doprowadziłem moimi decyzjami - życie.
@mmzf: regularnie słyszę pytania "co słychać? Jak się czujesz?" i regularnie zadaję takie same pytania innym. Po prostu wśród znajomych i przyjaciół dobieram sobie fajnych ludzi którzy widzą coś więcej niż czubek własnego nosa i staram się odwdzięczyć tym samym ( ͡°ᴥ͡°)
Nie dowierzam w to k---a xD zakładają zrzutkę na 50 tysiecy ale jak można doić frajerów to cyk, dajcie już miliona xD. Były żołnierz który ma pewnie 10k+ emerytury.
Czy pamiętasz kiedy ostatnio ktoś Ciebie zapytał Czy wszystko u Ciebie w porzadku?
Nie pamiętasz? Dajesz plusa.
#polska #wykop #pytaniedoeksperta
Komentarz usunięty przez autora
Nie zwierzyłbym się obcej osobie i nie opowiedział o swoich uczuciach.
@RitmoXL: Nie, nie oczekuje aby ktos mnie zapytał z was bo i tak to macie gdzieś - nie masz czasmi tak że masz głębsze tematy do rozmów niż "a sie n-------m" albo "bo kaska powiedziała..."
@Pawel993 A nic... i przechodzi osoba