Aktywne Wpisy

yahoomlody +123
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +301
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Zauważyliście jak prawacy za każdym razem gdy spadnie dużo śniegu w miejscowości Wypizdow Dolny to mówią zartobliwie że "planeta plonie" albo "globalne ocieplenie pełna parą" ale to ze Wisła osiąga historycznie niskie poziomu to siedzą cicho? Xd
@Felczakano: praktycznie cały cywilizowany świat, łącznie z Chinami, redukuje lub planuje redukcję emisji CO2 w najbliższym czasie. Do tego masz pierdyliard badań, które potwierdzają wpływ CO2 na globalne ocieplenie.
Wiadomo, lepiej zrobić cherry-picka i przedstawić wszystskich jako oszołomów na podstawie kilkudziesięciu dzbanów, którzy przykleili się do asfaltu.
Z kolei unijne
@Felczakano: Masz pomysł na emisję CO2 która nie dotknie gospodarki? Teraz a nie za 100 lat. Chętnie posłucham. Serio
@Gaboleusz: Tego poziomu który jest mierzony od 2017 roku?
Ten zreszta motyw co przy sredniej krajowej.
@Felczakano: co jest niecywizlowanego w dawaniu pieniędzy z góry i dlaczego w innych krajach to się udało? Nawet w Czechach jest kilkakrotnie tańszy prąd niż u nas.
@Felczakano: Dziwisz się, że nie przekonałeś mnie brakiem racjonalnych argumentów?
Ty w ogóle masz swoje zdanie, czy jedynie powtarzasz zasłyszane slogany i uznajesz je za prawdę objawioną?
Komentarz usunięty przez autora