Wpis z mikrobloga

• 2
@Herbacin: według mnie też, ale lewarom nie przetłumaczysz. Jakbym miał bluzę black lives matters to by klaskali uszami, ale jakby tam było white lives matters, to zwyzywają od faszystów ¯\(ツ)/¯ A sklep to runicstorm.com (btw, spróbuj wysłać adres tego sklepu komuś w prywatnej wiadomości przez messengera i zobacz co się stanie ;))
  • Odpowiedz
@John_Galt: Lewusy się srają o wszystko co nie jest zgodne z ich urojeniami i ideologią, która jeszcze nigdy nie doprowadziła do jakiegokolwiek rozwoju, a wręcz przeciwnie. Lewackie p---------e powinno być penalizowane ze względu na antynaukowe kłamsta, a dla nich samych powinno się otworzyć ośrodki wychowawcze.
  • Odpowiedz
@John_Galt: to bierze tabletki anty jak bez gum i po prostu wyciągnąć w porę tzw stosunek przerywany? Żeby nie było, że np na dziecko cie złapała
  • Odpowiedz
  • 0
@observatore_86: Gadałem właśnie z gościem od tego sklepu i niestety już ich nie ma. Ciekawostka: część hajsu ze sprzedaży jest przeznaczana na szpej dla ukraińskiej armii. Innymi słowy, jak kupujesz taką bluzę to pomogłeś zgruzować orka. Czuje dobrze człowiek.
  • Odpowiedz
@John_Galt: zacofany rasista, poniżający kobiety, wyolbrzymiający swoje ego... jest się czym chwalić.
Skutki złego wychowania, patologia, zacofana rodzina... masakra.
  • Odpowiedz
@John_Galt: nic co wymieniłem nie jest zaletą, a jest ogromną wadą, wstydem, zażenowaniem, zagrożeniem, patologią, a nawet i przestępstwem.

Zalecam wrócić i nadrobić lekcje z podstawówki, gdyż przeciętny uczeń jest mądrzejszy od Ciebie.
  • Odpowiedz