Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +51
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +5
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Pyklo 30k ( ͡° ͜ʖ ͡°) dwa miesiące temu robiłem tyle dziennie jak miałem wenę na chodzenie. Ale teraz to na spokojnie synek, stawiam na jakość kroku nie ilość, i tak po zrobieniu 2,5k noga odmawia mi posłuszeństwa, ale cieszę się że tyle moge zrobić xD.
Po domu, czy pomału chodząc po ogrodzie lekko utykam, ale chodzę już kompletnie bez kul. Jedną co prawda noszę na dłuższe spacery ale to w ramach asekuracji jakby ścięgna odmówiły mi posłuszeństwa.
Postęp widzę praktycznie z dnia na dzień, co prawda droga jeszcze daleka ale mam nadzieję że będzie git.
#zdrowie #zlamanie #kroki
źródło: IMG_20250830_201421
Pobierz