Aktywne Wpisy

wykopowa_ona +1202
źródło: temp_file8281088735139722680
Pobierz
Mirki, chwalę się. Mój mały zespół w moim dużym korpo rozrasta się, a ja od przyszłego miesiąca będę miał w sumie 12 osób pod sobą. Zawsze chciałem być managerkiem i rządzenie innymi i nadawanie kierunku było moim celem zawodowym. Teraz czuję, że ten cel został osiągnięty.
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca

źródło: temp_file7349120933380607169
PobierzZostał stworzony do tego by walczyć i ginąć. A nie " panie to kosztuje 100 milionów to nie dotykać bo się zepsuje". Bez jaj.
@Sl_w_k_1: no właśnie, a nie do pajacowania na jakichś pokazach
@Sl_w_k_1: Z kim walczył ten, który się rozbił? xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Megasuper: A może mu własnie kazano, a że chłop te wylatane godziny spędził na manewrach wojskowych a nie typo prezentacyjnych, to się rozbił. I co teraz?
Komentarz usunięty przez autora
Nie do końca wiadomo czy wszystkie są w gotowości do użycia. Pamiętam doniesienia medialne, z defence24 czy konflikty.pl, które mówiły o potencjalnej kanibalizacji Jastrzębi, że względu na brak części.
@MrLambert: problem w tym że jakby nie te "fikołki na dożynkach" to być może nie miałby kto na nich latać, ale to jest wyższa sfera zen, nieosiągalna dla wykopków
trzeba by zrobić ankietę ilu obecnych pilotów lata bo za młodu napatrzyła się na "fikołki" i zachciała robić to samo, a ilu podnieciła myśl o nudnym locie kilka godzin żeby wcisnąć przycisk i wracać znowu kilka godzin
Skomplikowane manewry są skomplikowane i mogą prowadzić do wypadków. Kropka.
z grawitacją
@Returned: Jak się lata 10 m nad ziemią to tak. Powiedz mi jaką bitwę powietrzną ktoś będzie toczył na takiej wysokości?
Komentarz usunięty przez moderatora
@czainek: 47. Mieliśmy 48.