Aktywne Wpisy
lyncz +183
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

dariusz44 +62
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.

Jak nie to sprawdź La Sportiva TX4/5 ale to trzeba mierzyć, są bardzo wygodne i trwałe.
Każde trailowe będą mniej trwałe niż inny rodzaj, ale są najlespze pod względem lekkość, wygoda. I nie bierz na lato butów z GTX.
But który był 5 razy w Tatrach, około 150 kilometrów i do tego z 250 km w Beskidach. 4,5 miesiące i but na reklamację poleciał XD
Obie podeszwy tak wyglądały no ale cusz, taka budowa
źródło: temp_file4548126412587429899
PobierzJak staniesz na kamieniu to pianka pracuje, a guma od podeszwy zostaje w miejscu i się odrywa. Buty genialne no ale 500 złotych i liczyć na to, że uznają ci każdą reklamację to już za duże ryzyko
Nie zapewne tylko mam, z racji doświadczenia.
Raz.
Pisze op ze potrzebuje butów w polskie gory a ty się zastanawiasz czy podejsciowki. Chce jedna parę a podejsciowki sie do tego nie nadają, zimę przeleza w szafie. Co on bedzie na pod Mnicha podchodził ze w ogóle potrzebuje takie buty? Chodziłeś kiedyś w podjesciowkach ? To ze jest moda i wiele osób chodzi to nie znaczy ze robi to dobrze,
1. Nie napisał na jaką porę roku, choć pytałem.
2. Chodziłem, chodzę, będę chodził w podejściowkach.
3. Polecam Hoke, mam 6 par, bo zdarłem innych firm ze 30 par.
4. Chodziłem, chodzę i będę chodził w GTX, czy lepszym czy gorszym. Jak zamoczy but latem, bez gtx moment wyschnie przez noc.
5. Buty skórzane, midy będą dobre, ale dla niektórych za
Obecnie zmieniłem na Inov-8 Trailfly G300 Max no i na mokrej skale są trochę śliskie, a do tego trochę twardsze niż sg6. Ale jednak hoka wciąga je nosem
Sprawdź sobie także On Running Cloudsurfer Trail i Cloudultra2. Co do samej wygody są naprawdę sztosem.
Ich plusem jest to że można w fajnych pieniądzach je dorwać.
Co do Merrela, mam Agility Peak 4. Dość wygodne, ale mega nietrwałe. Pamiętam jak pierwszy raz je założyłem i po 20km nie mogłem wyjść z szoku jak zmasakrowana była podeszwa. Więcej Merrela nie miałem in nie chciałem.
źródło: IMG_2002
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora