Wpis z mikrobloga

#perfumy
Cześć, macie jakiś sprawdzony klon Parfum Dr Marley Layton? Uwielbiam ten zapach, ale cena jest totalnie zaporowa. Słyszałem że Al Haramain Detour Noir jest całkiem spoko. Co o tym sądzicie?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Multumos: The Woods Collection Dusk, Orientica Royal Bleu - pierwszy to jakość ponad parametry, drugi mocny trochę bardziej chemiczny, ale nadal dużo lepszy niż Detour

Nie wiem skąd biorą się te opinie "99% oryginału, mordo"

@grzela52: ehe xd dostałem niedawno próbkę Laytona co dostałem od Flaconi, oryginał tak samo jakimś naturalnym ą ę nie jest, w.w. przeze mnie spokojnie go zastępują. Nie wspomnę że parametry oryginału to żenada
  • Odpowiedz
@tangofever +4
@SlepyBazant: a oceny są zwykle tak wysokie, bo podniecona młodzież myśli, że odkryli złotego graala perfumiarstwa (patrz jakie mają szczęście, to czwarty zapach, jaki poznali w życiu, a akurat trafili na hidden gema 99% podobieństwa) i wystawiają te swoje oceny. A sensowni ludzie leją na te
  • Odpowiedz
@anomalia_ Layton siedzi na mnie 9h+. Koledzy z pracy wzięli ode mnie odlewki i na nich również po całym dniu pracy dalej czuć... Wstrzymywałem się z zakupem przez opinię o słabej trwałości a tu takie miłe zaskoczenie. Pegasus i Herod również bez problemu 9h na mnie siedzą.
  • Odpowiedz