Aktywne Wpisy
krzych0 +137
Słyszałem, że na tym portalu jest duże grono psiarzy i można się pochwalić swoim psimsynem (。◕‿‿◕。)
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
źródło: image_picker_4460E0A0-29BF-4E5F-ABD8-28A07269AE69-3352-000000A492DEC864
Pobierz
RafalLygrys +167
Moim ukrytym internetowym pragnieniem, zaraz obok ujawnienia się i jakiegoś długiego AMA z Testovironem, jest jakiś filmik lub też jakieś konkretne AMA z typem, który podłożył głos pod takie klasyczne parodie jak Borewicz, Miś Uszatek, pavulonik, Familiada czy MŚ 2002.
#gimbynieznajo #testoviron #borewicz #deagensys #polskiyoutube
#gimbynieznajo #testoviron #borewicz #deagensys #polskiyoutube

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-08-30_170845_wykop.pl
Pobierz- Zagadać
Tymczasem co się dzieje po zagadaniu
- https://wykop.pl/wpis/82883733/wpis
Tymczasem picrel xDD
Najbardziej plusowany komentarz też dobry, który mówi że należy traktować takich jak żebraków xD
Jakby chad 8/10 zagadał to by pewnie posta nie było xD
@Cztero0404: i tu jest problem nie jestem
@Kref3x: Tobie to się chyba coś pomyliło. Kim ty jesteś żeby oceniać czyjąś kobietę, może najpierw wstaw zdjęcie swojej jeśli oczekujesz tego od kogoś innego.
Nie nudzi ci sie to? xD
@Mr_3nKi_: Świat nie jest prosty i absolutnie nigdzie piszę, że jest prosty. Natomiast sami go sobie utrudniacie
@Cztero0404: To twoje zdanie.
Jednak coś w tym jest. Niektórzy za bardzo sie starają, obejrzą o jeden poradnik za dużo, o jednego "Coach'a" za dużo i myślą, że
@kasiknocheinmal: Prawda jest taka, że jakieś zakompleksione sfrustrowane zawistne typy próbują sprowadzić innych do swojego poziomu do swojego mentalu próbując wpędzać ich w kompleksy. No, ale wiadomo jak chcesz mieć fajną ładną kobietę to w ich głowach musisz być oskarkiem giga chadem milionerm z kwadratową szczęką i wzrostem koszykarza i to wcale
źródło: temp_file3831832422204733099
Pobierz@Cztero0404: kto chce z psychopatką się zadawać i to jeszcze brzydką. Lepiej się użalać nad sobą