Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego mężczyźni rezygnują z goni za kobietami?
O co chodzi z tym że dorosłe chłopy bawią się w jakieś blackpille? Nagle jeden z drugim odpuszcza kobiety i przestaje się uganiać. Przecież nikt normalny nigdy się nie uganiał za kobietami lol. Każdy kogo znam (a raczej nie mam wybitnie przystojnych znajomych) nigdy się nie ugarniał za babami i każdy poznał w naturalny sposób - szkoła, studia, praca, podwórko, zajęcia, wakacje. Ludzie którzy nigdy nie identyfikowali się z żadnymi PILLami czy środowiskami incelskimi dziwnym trafem mają normalne #zwiazki, nigdy nie pajacowali, ani nie sponsorowali kobiet (jak to niektórzy sobie wmawiają). Tak samo jest wiele normalnych kobiet ale dziwnym trafem #przegryw specjalnie wynajduje nagroszy przypadki z tiktoka i przekłada na całość. Jak to jest, że osoby które nie czytają wykopu potrafią mieć laski i znajomych a tylko najwięksi fanatycy #blackpill mają wiecznie jakiś problem?

#niebieskiepaski #rozowepaski #tinder #redpill #samotnosc #depresja #przegrywpo30tce #incel

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Ja osobiście wyłączyłem się z życia randkowego z prostego powodu - nigdy nie udało mi się stworzyć udanego związku. Najdłuższy trwał 2 tygodnie. Może nie jestem idealnym przykładem, bo dziewczynę miałem, ale na tym etapie mi się po prostu nie chce. W życiu miałem bliższe relacje z +/- 20 dziewczynami. Ja chciałem od zawsze stworzyć z kimś stałą prawdziwą relację. Z tych 20 z 2 skończyły się jakimś dziwnym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: incele tak mają, ja mam 158cm i już w tym roku 7 dziewczyn miałem, powiem Ci tak, przgerywy nie wiedzą co to prysznic, fryzjer, odpowiedni pasek do spodni. To są te detale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
sukcesywny-marzyciel-71: Czas na "gonitwę" jak to określiłeś natura daje człowiekowi jak jest w wieku 10-25 lat, a nie po 30, po 30 psychika się zmienia i wchodzi w tryb wychowywania i pilnowania swoich owoców żywota, w okolicach 30 rż. człowiek przechodzi etap tak jak się przechodzi okresy w dzieciństwie kiedy coś rośnie itd. tracisz po prostu cierpliwość do takich rzeczy bo zaczynasz czuć dokładnie w jakim położeniu na lini czasu jesteś,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
twórczy-patriota-92:

Nagle jeden z drugim odpuszcza kobiety i przestaje się uganiać.

Ja stwierdziłem po setkach odrzuceń, że nie warto i bez sensu (wyuczona bezradność). Do tego kobiety są takiej jakości, że szkoda gadać… piją, palą, ćpają, nie są dziewicami, a ja po kimś nie poprawiam. Odpuszczenie sobie, to była jedyna rozsądna decyzja.
  • Odpowiedz