Aktywne Wpisy

MonazoPL +132
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
wqeqwfsafasdfasd +58
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

O co chodzi z tym że dorosłe chłopy bawią się w jakieś blackpille? Nagle jeden z drugim odpuszcza kobiety i przestaje się uganiać. Przecież nikt normalny nigdy się nie uganiał za kobietami lol. Każdy kogo znam (a raczej nie mam wybitnie przystojnych znajomych) nigdy się nie ugarniał za babami i każdy poznał w naturalny sposób - szkoła, studia, praca, podwórko, zajęcia, wakacje. Ludzie którzy nigdy nie identyfikowali się z żadnymi PILLami czy środowiskami incelskimi dziwnym trafem mają normalne #zwiazki, nigdy nie pajacowali, ani nie sponsorowali kobiet (jak to niektórzy sobie wmawiają). Tak samo jest wiele normalnych kobiet ale dziwnym trafem #przegryw specjalnie wynajduje nagroszy przypadki z tiktoka i przekłada na całość. Jak to jest, że osoby które nie czytają wykopu potrafią mieć laski i znajomych a tylko najwięksi fanatycy #blackpill mają wiecznie jakiś problem?
#niebieskiepaski #rozowepaski #tinder #redpill #samotnosc #depresja #przegrywpo30tce #incel
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Ja myślałem, że one istnieją naprawdę, a to tylko legenda
źródło: temp_file8040352561691892304
Pobierz@mirko_anonim: Kiedy prosisz chatGPT aby napisał posta. 0/10
Ja stwierdziłem po setkach odrzuceń, że nie warto i bez sensu (wyuczona bezradność). Do tego kobiety są takiej jakości, że szkoda gadać… piją, palą, ćpają, nie są dziewicami, a ja po kimś nie poprawiam. Odpuszczenie sobie, to była jedyna rozsądna decyzja.