Wpis z mikrobloga

Pamiętajcie że przedsiębiorca chce dla was jak najlepiej, chce żeby każdy z was był bogaty i zarabiał miliony dolarów ale niestety w tym łańcuchu przedsiebiorca jest jedynie frontmanem który przyjmuje całą frustracje społeczeństwa. Doceń swój urlop i L4 bo hustlerzy nie mają takiego luksusu

#firma #pieniadze #jdg #zoo #akcje #praca #etat #przedsiebiorca #kpo #inwestycje #polska #podatki #zalesie

rzeczy o których zapomniałem możecie pisać w komentarzu

nowy tag #ocieplaniewizerunkuprzedsiebiorcow
i.....e - Pamiętajcie że przedsiębiorca chce dla was jak najlepiej, chce żeby każdy z...

źródło: Greedy Pipe Man

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iluvmypickle: Nic takiego nie miałoby miejsca, bo ich miejsce zajęłyby inne spółki zagraniczne które chętnie by zagospodarowały wolnych niewolników na terenie UE. A że zagraniczni płacą więcej niż krajowi to nie ma co przesadzać z mesjanizmem.
  • Odpowiedz
@PfefferWerfer:

le ja jestem tym mitycznym przedsiębiorcą, wiem jak koledzy i ja jebiemy etaciarzy na podatkach odliczając sobie auta czy telefony od podatku

jeśli to prawda to o co p-----------a? Przecież to normalne że ciśnie sie beke z etaciarzy którzy nie potrafią rozwinąć skrótu PIT a najwięcej gadają o tym czego to nie zrobić przedsiębiorcą i jak to hurr durr kostów nie robią i podatków nie
  • Odpowiedz