Wpis z mikrobloga

@VaizardOmbre jak ja mam dosyć dyskusji w tym kraju, wiecznie skrajności, jedni zbierają milion złotych dla jakichś bogoli z elit za nic, a drudzy wyzywają jednego z najlepszych pilotów od nieudaczników, bo zdarzył się wypadek xD
  • Odpowiedz
  • 22
@solejukowski aha, czyli jak jesteś debesciakiem to możesz się rozwalić o co kolwiek i dostaniesz pośmiertnie oznaczenia a rodzinę dożywotnią rentę i miliony na koncie. W taki razie Majtczak też mamy gloryfikować? Przecież żyło mu się dostagnio, był w czymś najlepszy a że r------ł rodzinę to się przecież zdarza.
  • Odpowiedz
@opast ale ja właśnie piszę o tym, żeby nie wpadać w żadne skrajności

Nie wiemy nawet czy pilot zawinił, ale pełnił niebezpieczną służbę i zasługuje na jakiś szacunek i honorowy pogrzeb - i tyle, nie powinno być żadnych zbiórek, rodzina jakby miała trochę godności, to powinna przeznaczyć zebrane pieniądze na cele dobroczynne
  • Odpowiedz
a drudzy wyzywają jednego z najlepszych pilotów od nieudaczników, bo zdarzył się wypadek

@solejukowski: zdarzyl sie wypadek xD gdyby r------l sie nie z wlasnej winy mozna sie jeszcze nad tym pochylic, ale w 100% odpowiada on za swoja smierc i taka jest prawda. gdyby takiego farfocla odwalil jakis mlody swiezak to mozna to zrozumiec ale nie typ co ma 1200h wylatane, tfu na niego
  • Odpowiedz
  • 5
@solejukowski żyjemy w czasach, że wystarczy się na czymś znać, być najlepszym czy znanym i od razu jesteś rozgrzeszony ze swoich win. A to że ludzie w jakiś zrzutkach uczestniczą to ich indywidualna sprawa. Mogą zebrać nawet 10 mln zł tylko później niech nie jęczą, że drożyzna i za mało zarabiają, jak wydają na jakieś pierdół kasę.
  • Odpowiedz