Aktywne Wpisy

4mmc-enjoyer +20
Jak to jest, że w każdym artykule/wiadomości/nowości/... o samochodzie elektrycznym, ZAWSZE najbardziej molestowany argument to "moim 1.9tdi robię 1000km na strzała, zrobisz to tym elektrykiem???" - jakby to miał być jakiś wyznacznik użyteczności samochodu.
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te

Pterophyllum_scalare +140
#antykapitalizm
Praca czyni wolnym
Praca czyni wolnym
źródło: ćwiczenie_praktyczne
Pobierz

Jak umrze Radek na raka, nikt nie tym nie przejmie.
Jak umrze pilot zarabiający 30k po studiach w USA mający zone lekarkę, to trzeba mu wpłacić, to nawadnia polaka, to jak spotkanie z najwyższym dać pieniądze bogatemu
#airshow #radom #lotnictwo
Tą największą założyła fundacja, a inne nie wiadomo kto xd
@Dlkvv No pewnie cwaniaki mają swoje sposoby na zrobienie interesu. Ja jestem ciekaw czy np. przez taką zbiórkę da się wyprać pieniądze
Przypominam, że jak w drodze do pracy zabije cię jakiś majtczak (celowo z małej) i byłeś jedynym żywicielem rodziny, to byłeś nieudacznikiem w kiepskim wozie.
Jak ginie ktoś z "elity" to jest to metafizyka.
Tak czy siak efekt jest taki sam, bogaci nawet po śmierci stają się jeszcze bogatsi, a biedni na odwrót
@czlowiekbutelka: I w tym jest problem. Gdyby wszyscy ludzie myśleli, to w ogóle nie doszłoby do tej tragedii. Sprzęt wojskowy powinien służyć do obrony kraju, a nie zabawy w kaskadera. Jeśli generałom zabrakło zdrowego rozsądku, to nie ma się co dziwić, że zwykli ludzie mają dziwne priorytety. Pocieszające jest to, że ludzie wpłacają swoje własne pieniądze, a nie państwowe.