Aktywne Wpisy

wykop +24
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Melkovva_ +567
źródło: temp_file7775354265503509487
Pobierz

Jeden z grubasów, znaczy @kollataja123 dał parę fajnych pomysłów na rozruszanie igrzysk
Bo mamy wygranych i przegranych tygodnia, grupy trochę ze sobą walczą ale tak niemrawo dość i jakaś jak to się mówi gejmifikacja by się przydała
Tak więc grubas proponuje i ja się zgadzam i dorzucam moje:
1. Punkty za miejsca w grupie co tydzień. I liczymy z tego punktowego zwycięzcę igrzysk
2. Dodatkowe punkt lybxa zwycięstwo w ilości kroków - ale to by wymagało dodatkowego wpisywania i tylko dla chetnych
3. Punkty za najwięcej spalonych kcal w tygodniu
4. Wyzwanie w największej ilości dni bez słodyczy (u mnie pewno skończy się na 2-3 dni)
5. Dla keto świrów wyzwanie w najmniejszej ilości zjedzonego węgla
6. Może jakieś wyzwania typu 1on1 gdzie mamy walkę dwóch grubasów który więcej zgubi w tydzień? Tylko to dużo babrania ale może się da ogarnąć
7 wyzwania grupowe - zadanie dla grupy - ma schudnąć ileś w tyg lub zrobić x kroków itp
8 a może też wyzwanie dla takich grubych I słabych jak ja? Zaczynamy np program 100 pompek i zobaczymy do ilu dojdziemy?
Co wy na to? Ja kroki i kcal mogę wpisywać a czy innym by się chcialo? Wątpię ale spróbować można
#odchudzanie #chudnijzwykopem #grubasy
Zostawiłbym na pewno 1, tuż pod nim 2 i 3, resztę olał
Edited: walki 1
@wykopowy_brukselek w kisielu?
Dobrze właśnie jakby był jakiś dodatkowy "element" w postaci ruchu. Spacer, bieg, rower, coś na siłce. Coś co da chociaż namiastkę zdrowego stylu życia poza samym
Kroki moglibyśmy weryfikować screenami z apki.
Mnie by motywowało takie 1:1 ale to dopiero pole do nadużyć też :P