Aktywne Wpisy

Soothsayer +17
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Panitsch +112
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz

A probowales moze miec starego, ktory rozwalil samolot za 70 milionow?
#radom #airshow
źródło: image
PobierzReeeee dlaczego ktos ma czelnosc komentowac to co robie???
Zyjemy w wolnym kraju i moge miec opinie na temat tego jak ludzie wydaja pieniadze.
@Czoso: już nie mówiąc o rodzinach, które faktycznie żyją w biedzie i straciły w wypadku jedynego żywiciela rodziny i dla nich taki 5-10k, to gamechanger, bo pozwala wyjść ze spirali długów lub mieć jakiekolwiek zabezpieczenie. No ale tego nie da się udostępnić na sociala, bo nikt nie doceni ¯\(ツ)/¯
@badziebadla: Można wydawać pieniądze jak się chce, racja. Ale tak samo można wyśmiewać ludzi, którzy głupio wydają swoje pieniądze. Nie widzę tu żadnej sprzeczności.
Widzę, że też masz rozumowanie na poziomie pięciolatka. A czemu OP nie wpłacił na Luizę? Czemu zamiast tego sobie kupił Playstation, samochód, albo czekoladę? Myślisz, że ludzie to debile i nie wiedzą, że jest masa potrzebujących dzieci, samotne matki i głód w Afryce? Chcieli to wpłacili na pilota. Jutro może będą prostytutkę dotować, jeśli będą mieli taką
Tak, ludzie to debile. Mamy bandziora za prezydenta.
Ból d--y? Ucisz się już prostaku, bo dyskusja z toba to zdecydowanie za niski poziom ma marnowanie czasu
Czy na zbiórkę wpłacają tylko wyborcy Nawrockiego? No wytłumacz mi to absolwencie akademii chłopskiego rozumu