Wpis z mikrobloga

@Huptys: On to robi ponieważ w Polsce ta nędzna gra jest popularna wśród sporej grupy osób więc będą wyświetlania się zgadzały bez znacznie nawet czy się z nim zgodzą fani gry czy też nie zgodzą - ja to nie jestem fanem gothica, nawet bym powiedział że hejterem od wielu lat - i patrząc z mojej perspektywy to naprawdę trzeba mieć złe zamiary żeby nie podobał się komuś fakt remaku gothica,
  • Odpowiedz
@Huptys: grałem w gothica jak byłem gnojem, pamiętam że z młodszym bratem sobie pomagaliśmy, raczej on mi bo ja nie miałem cierpliwości.
Nic z tej gry nie pamiętam, nawet to czy mi się podobała ale jak się jest łebkiem to wszystko się podoba.
Także ja mam w------e na to totalnie, a najbardziej bawi mnie to że się tak o tą grę kłócą xd
  • Odpowiedz
  • 0
@Njal chciałbym poznać Twoje zdanie i dowiedzieć się które gry sa dla ciebie genialne. Wracasz czasami do nich a nawet przeszedłeś kilka razy.
  • Odpowiedz
@Holocep: @Njal 3/10, bo odpisalem. O ile wiadomo, gameplayowo to nie bylo nie wiadomo co to system w tamtych czasach sie sprawdzal, a gra byla top pod kazdym innym wzgledem. Zasna inna gra dalej nie zrobila zblizonego poziomem systemu progresji. Nim wyszedl baldur to mimo swoich wad Archolos bylo najlepszym rpgiem ostatniej dekady.
Dla mnie wlasnie gothic remake nie ma sensu, bo ta gra nie potrzebuje remake'u. Jak wyjdzie
  • Odpowiedz
@Njal przecież tak naprawdę nie wyjdzie XD
1. Zanim pokazali jakiekolwiek Gameplay już naganiali ludzi na c-----e preordery
2. Komu opłaca się robić grę w którą będą grać tylko w Polsce?
3. Większość ludzi która grała gothica i tak w to nie zagra bo im nie pójdzie
  • Odpowiedz