Wpis z mikrobloga

Wszyscy chca, zebym szedl do pracy i jednoczesnie narzekaja, ze jest w niej strasznie ciezko. Szefostwo co chwile wymysla jakies glupoty lub po prostu doklada obowiazkow. Przeciez nie wytrzymam psychicznie w takim srodowisku. Kilka dni temu nie moglem znalezc apteki i tak mi ze stresu zaschlo w gardle, ze mialem problem z mowieniem. Panie, ktore pytalem o droge, dziwnie sie na mnie patrzyly - pewnie wygladalem jak przestraszone zwierze. Jesli odwale cos podobnego w robocie albo, nie daj boze, zawiesze sie w trakcie szkolenia, to zostane uznany za zakladowego ulomka.

#przegryw
akaisterne - Wszyscy chca, zebym szedl do pracy i jednoczesnie narzekaja, ze jest w n...

źródło: 1749825289057823

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@zulwblotny: Tez bym wolal pracowac, ale nie w takich strasznych warunkach. Do poprzedniego kolchozu przyzwyczajalem sie kilka lat i wytrzymalem tylko dlatego, ze nie mogli mnie poczatkowo zwolnic.
  • Odpowiedz
@akaisterne: pokombinuj z "kolorami", jasnością, może jakiś fizyczny filtr? Głowa do góry, sporo osób ma tego typu problemy a co za tym idzie sporo jest możliwości. Co do obowiązków to się nie przejmuj, jesteś tylko człowiekiem, w pracy często wymagają od ciebie więcej, wbrew pozorom kluczem do sukcesu nie jest robić więcej a skuteczniej, znajdź swoją normę. I zawsze miej z tyłu głowy przysłowie że ten który kopie więcej dostanie
  • Odpowiedz
  • 0
@adrian-xuu: Juz chyba wszystkiego probowalem. Kontrast i jasnosc na zero. Flux zainstalowany. Krople antyalergiczne i sztuczne lzy stosuje. Robie cieple oklady i przemywam brzegi powiek sola fizjologiczna. Nawet tran biore - cztery kapsulki dziennie po 500 mg. Jest troche lepiej, ale szalu nie ma. Kolejny etap to badanie jakosci lez i blokowowanie kanalikow lzowych specjalnymi zatyczkami, ale nie mam na to obecnie funduszy.
  • Odpowiedz