Wpis z mikrobloga

Ale Nawrocki to jest dzban.

KO z lewicą wprowadziły najbardziej szurską lewacką ustawę o ochronie dzieci jaką można sobie wyobrazić. Skrajne lewackie zdebilenie do kwadratu. No i wyszło, że ustawa jest szkodliwa. Zakłady pracy zerwały współpracę z technikami. Nie da się znaleźć opiekunów na wycieczki. Zmniejszyła się znacznie liczba osób robiących pogadanki w szkołach czy organizujących zajęcia dodatkowe. Dalsza rodzina mimo, że znana nauczycielom nie może wchodzić na tereny szkół i ma problemy z odbieraniem dzieci. Istnieje tysiące innych problemów, które wywołała ta ustawa.

Co zrobił Nawrocki. A zawetował zmiany znoszące część problemów, bo ustawę zrobił rząd i można powiedzieć, że Nawrocki chroni dzieci. Grzyb z tym, że ochrona na poziomie skrajnego lewackiego zdebilenia.

#polityka #bekaznawrockiego #bekazprawactwa #bekazlewactwa
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Dalsza rodzina mimo, że znana nauczycielom nie może wchodzić na tereny szkół i ma problemy z odbieraniem dzieci

@Dragonan: Ja odbieralem mlodego i z przedszkola i ze szkoly. A nawet nie jestem formalnie rodzina. Wystarczy ze rodzice napisza kto moze odbierac. Wiec o czym ty pierdzielisz?

Zakłady pracy zerwały współpracę z technikami

Ciekawe dlaczego od zeszlego roku mamy 2 praktykantow z branzowki (i bedziemy ich miec jeszcze przez 2 lata
  • Odpowiedz
@Dragonan: zmniejszy się biegunka legislacyjna. Niech się pięć razy zastanowią co uchwalają. Nie idzie nad tym zadążyć.
Tylko radcy prawni cieszą się z tej ilości aktów normatywnych w Polsce.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Dragonan: Ja odbieralem mlodego i z przedszkola i ze szkoly. A nawet nie jestem formalnie rodzina. Wystarczy ze rodzice napisza kto moze odbierac. Wiec o czym ty pierdzielisz?

@gorzki99: Że szkoła łamie prawo. Tak się często w sumie zdarza, że kretyńskie przepisy pozostają martwe. Ale nie wszędzie.

Ciekawe dlaczego od zeszlego roku mamy 2 praktykantow z branzowki (i bedziemy ich miec jeszcze przez 2 lata do konca ich
  • Odpowiedz