Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +89
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +9
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Zobaczcie na podejście ludologów do gier: świetny Hollow Knight ogrywany na siłę, tylko po to, aby móc powiedzieć, że się przeszło, i że tak powinny wyglądać inne gry jednocześnie nie wiedząc, co się w ogóle przeszło.
Jedyna droga do czerpania przyjemności z gier to bycie dadgamerem/casual playerem albo faktycznym ludologiem, który ma pojęcie na temat tego, co robi, i faktycznie do tego się przykłada. Nic pomiędzy nie jest korzystne.
#kiszak
Identyczna sytuacja była z Clair Obscur: Expedition 33
Po trailerach - hue hue co za g---o
Jak sukces - nie no zagrałem widzowie ale nie wiem co tam się wydarzyło powiedzcie mi.