Aktywne Wpisy

1X6D +7
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

hamburgerowcy:
#homelab #linux #komputery #siecikomputerowe #selfhosted
źródło: 540128626_10165715344038998_3798125121229386867_n
PobierzHere's What Happens When an 18 Year Old Buys a Mainframe akcja od 5:00
Jak kiedyś zajmowałem się sieciami, to miałem 3x DL380 G7 do symulacji na GNS3, wtedy to było wesoło xD
źródło: comment_6wkxFMN4SAVdm3JXB7YXqcmawFNdOXIS
Pobierzw homelabie wąskim gardłem nie jest procesor a I/O i ważne żeby był niski pobór najlepiej 8W albo mniej w idlu. Procesor nie ma dużego znaczenia chyba, że jest tak słaby i stary że się dusi przy kopiowaniu plików.
Teraz widzę że jest moda na stawianie llmów lokalnie, nawet pewdiepie wrzucił ostatnio o tym film, o swoim serwerze z
W skrócie może drogo, może mocno hałasuje, ale za to lipa