Aktywne Wpisy

Shyvana +11
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#ukraina #polityka
@n1c3: Nikt oprocz prawakow szurow z polski nie daje najmniejszego j***** o to.
Pozdrawiam cieplutko
Jakbys jeszcze takie dyrdymaly powiedzial komus z zachodu, to by tylko sie na ciebie glupio spojrzal i spytal "a to nie mozna po wojnie? tam gina ludzie, czy w polsce naprawde jest tyle wariatow?" autentycznie tak mi powiedzial znajomy z pracy.
I
Po wojnie bedziesz pisac ,ze to tez nie jest czas bo trzeba im kraj odbudowac. Jak nie sa w stanie isc na ustepstwa teraz gdy maja noz na
Jeszcze raz, żebyśmy się zrozumieli: nie 80 lat temu tylko tu i teraz, każdego dnia na froncie walczą i giną ludzie,
źródło: Judah_Kherson2
PobierzJa fakt tego, że dla Ukraincow to są symbole tożsame z niepodległością i walką o nią jak najbardziej rozumiem. Szanuję te osoby, które bronią niepodległości Ukrainy - nieważne, czy pod niebiesko-żółtą, czy czerwono-czarną flagą. Wiem też, że Ukraińcy w związku z tym nie
@n1c3: W Polsce mamy od lat artykuł 256 kodeksu karnego i nie ma żadnego problemu, żeby ścigać prawnie za propagowanie zbrodniczych ideologii.
Btw, ta nowelizacja, którą Nawrocki zgłosił absolutnie nic w tym temacie nie zmienia
Lepiej się zastanów dlaczego czas nie przyszedł przed wojną jak Ukrainą rządził Janukowycz razem z komunistami? Czemu wtedy nie było potępienia UPA i zburzenia pomników Bandery? Dlaczego jak Komorowski w 2013 jechał na Ukrainę na obchody okrągłej rocznicy zbrodni wołyńskiej, to Janukowycz spektakularnie olał temat i pojechał na urlop na Krym?
@n1c3: Mnie więcej tak, to