Aktywne Wpisy

moll +108
źródło: 1000020022
Pobierz
CopyM +146
Chodzą słuchy, że ten chłopak na którego sikano, to właśnie kuzyn Borysa - gdzie ten wyćpany szczurek mówił, że oni tam se siedzieli i wyzywali mu kuzyna.
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#

25 lat grania i pierwszy raz mi się to zdarzyło xDDD
#heroes3
źródło: obraz
PobierzPrzestrzeliłem miasto wrotami wymiarów, zaatakowałem gostka używając lotu (tak, że Solmyr stanął na wejściu do miasta) i później przy wciśnięciu spacji i zaatakowaniu miasta takie hocki-klocki xDD
Aż sobie save'a zachowałem z tym :D
Pokazuje ekrany z odbieraniem artefaktów (co ciekawe podwójnie odbiera artefakty używane, a pojedynczo w sakwie) i Solmyr znika.
Jak się go wyrekrutuje w tawernie (trzeba go zaprosić), to ma niezdublowane artefakty.
źródło: obraz
Pobierzźródło: x
PobierzOooo! Ciekawe gdzie te szkielety poszły xD
Akurat nie wspomniałem w poście, ale dostałem lvl zarówno po wygranej jak i przegranej ;)