Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +56
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +663

Caly swiat jest pelen przykladow, wystarczy obserwowac i analizowac.
@adamsowaanon: no dobra, jakie zwierzę jest bardziej agresywne - wilk czy pies?
Mieszanki psa i wilka mniej sie boja czlowieka i sa bardziej agresywne,
A wiadomo wilk unika czlowieka
Pies nie jest agresywny bez
@adamsowaanon: i czarnoskóry też się boi człowieka i go unika, skoro stosujesz analogię?
@Marcin-kski: Ci w afryce takiej naprawde oddalonej od glownych drog to tak,
Jak wjezdzalem do wioski jadac rowerem i chcialem wody to baby piszczaly i robil sie charmider,
Przyszedl wodz wioski z chaty i po krotkiej pogawedce mowil ze lepiej zebym juz jechal bo sie zbyt duze zamieszanie zrobilo a oni lubia spokoj, kilka razy mi sie to