Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +758

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

źródło: xd
PobierzNo właśnie to miałem na mysli pisząc pierwotny komentarz. W klasie średniej coraz ciężej się utrzymać. Ona zanika.
A z klasy niższej, która nie posiada żadnego kapitału raczej innowacyjność się nie wykrzesze
źródło: image
Pobierz@fraciu: jakby ktoś miał wątpliwości:
https://forsal.pl/gospodarka/polityka/artykuly/8641234,mentzen-trzeba-przestac-waloryzowac-500-plus-zeby-inflacja-je-zjadla.html
źródło: 3946e18a1ddd2317fb191dd72a0bef5014fe2210f14e46be03d0c8994fa29fec
PobierzMoże i sławek nie jest najlepszym mówcą i nie radzi sobie w debatach, ale przynajmniej swoimi tekstami o osobach LGBT, nierozerwalnych małżeństwach pokazał, że też nie jest wolnościowcem. A tymi debatami też pokazuje, że jego wiedza ekonomiczna jest jaka jest.
No cóż, może kuce kiedyś otworzą swe oczy.
@pacze_tylko A na co/do czego?