Wpis z mikrobloga

Jak widzę akcję z tym #szonpatrol to kisnę niemiłosiernie xD Piętnowanie ku*estwa zaczęło przebijać się do mainstreamu (trend przoduje na tiktoku - najbardziej normickim z mediów społeczniościowych) i "patroluje" gówniarzeria, która spędza na tym tiktoku pół swojego życia i kto jest tutaj brany za sprawcę tego całego zamieszania? Tag #przegryw gdzie połowa użytkowników ma fobię społeczną albo inne zaburzenia psychiczne, które chyba nie muszę wyjaśniać jak mają się do paradowania w odblaskowej kamizelce i nagrywania wannabe viralowych filmików w mediach społecznościowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#p0lka
chcialbymbycnormalny - Jak widzę akcję z tym #szonpatrol to kisnę niemiłosiernie xD P...

źródło: szonpatrol

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Piętnowanie ku*estwa zaczęło przebijać się do mainstreamu (trend przoduje na tiktoku - najbardziej normickim z mediów społeczniościowych)

@chcialbymbycnormalny: nie mam tiktoka i pierwszy raz się spotykam z szon alertem. Co to w ogóle ma na celu xD?

Jak widzą babke z dużym dekoltem, to co sie wtedy dzieje? Wyciągają kamienie z kieszeni? Czy po prostu robią zdjęcie z przyczajki i idą dalej? Przecież to jest tak absurdalne, że sam nie
  • Odpowiedz
@Panamax: Sam nie wiem na czym polega ta akcja, bo pierwszy raz dziś o tym usłyszałem. Pewnie po prostu bawią się w służby chroniące społeczeństwo przed szonami. Jak mnie czegoś obcowanie z tiktokiem nauczyło to tego, że nie warto próbować go zrozumieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Tag #przegryw gdzie połowa użytkowników ma fobię społeczną albo inne zaburzenia psychiczne, które chyba nie muszę wyjaśniać jak mają się do paradowania w odblaskowej kamizelce i nagrywania wannabe viralowych filmików w mediach społecznościowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@chcialbymbycnormalny: Szkoda, że ludzie z tego i podobnych tagów nie mają fobii społecznej jak wyzywają innych od białorycerzy na przykład. Prawda jest taka, że jakakolwiek laska to
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Chłopie, ty piszesz "dlaczego" oddzielnie i sugerujesz, że przegrywy z tagu wychodzą do przestrzeni publicznej i wyzywają ludzi od białorycerzy xD Leków chyba nie wziąłeś. Wypok to nie jest przestrzeń publiczna, tylko miejsce do shitpostowania anonimowo.
  • Odpowiedz
Chłopie, ty piszesz "dlaczego" oddzielnie i sugerujesz, że przegrywy z tagu wychodzą do przestrzeni publicznej i wyzywają ludzi od białorycerzy xD Leków chyba nie wziąłeś. Wypok to nie jest przestrzeń publiczna, tylko miejsce do shitpostowania anonimowo.

@chcialbymbycnormalny: Nie, wykop to jest jak najbardziej przestrzeń publiczna ponieważ internet jest uznawany za miejsce publiczne. Każdy może tu wejść i założyć konto, każdy może przeczytać co napisałeś więc jak najbardziej jest to miejsce
  • Odpowiedz