Wpis z mikrobloga

Czy ludzi powaliło ostatnio z tymi zbiórkami czy ja po prostu jestem nieczulym gnojkiem? Na każdym kroku zbiórki. Przecież gościu minimalnej nie zarabiał, renta na pewno też nie będzie mała, odszkodowanie będzie konkretne.
#f16 #radom #airshow
pw1 - Czy ludzi powaliło ostatnio z tymi zbiórkami czy ja po prostu jestem nieczulym ...

źródło: 1000037289

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przecież gościu minimalnej nie zarabiał, renta na pewno też nie będzie mała, odszkodowanie będzie konkretne.

@pw1: O ile komisja nie wykaże jako jednoznacznej przyczyny błędu pilota. A PKBWL się w tańcu nie p------i.
  • Odpowiedz
@pw1: osobiście też tego nie rozumiem, nigdy nikomu nic nie wpłacałem. prędzej mnie przydałoby się wesprzeć, albo powinienem założyć zbiórkę na leczenie ojca który ma raka na zagraniczne nowoczesne metody leczenia za kilkaset tysiecy.
  • Odpowiedz
  • 4
@pw1 czekaj jak zaraz od rządu dostanie rodzina miliony a ty knypku jak ci ojciec umrze to może dostaniesz obiad w szkole, nie dobry.
  • Odpowiedz
@pw1 nie, jestes normalny.
Wojskowi maja bardzo duzo nieuzasadnionych przywilejow (skoro w razie W w okopach siedzi pobór).
Dzieciaki dostana w opor wysoka rente i odszkodowanie, jakich w zyciu by nie zobaczyly sieroty po cywilu.
No i ostatnia rzecz: gosc zginal glupio i na wlasne zyczenie niszczac bardzo drogi sprzet.
  • Odpowiedz
@pw1: Co do tych zbiórek to ludzi pogrzało i to już dawno. Jeżeli pilot był pułkownikiem (dobrze pamiętam?) to dzieci i żona nie będą klepać biedy. Oczywiście lepiej by było, gdyby żył a nie jak jest. Dziadek służył bodajże 47 lat i doszedł do pułkownika, to po jego śmierci babcia jeszcze 20 lat z tej jednej emerytury żyła sobie spokojnie.
  • Odpowiedz