Wpis z mikrobloga

• 1
@nom_om zupełnie nie. Akurat to miałam w folderze zapisane z rok temu i jak przeglądałam posty żeby coś wstawić do komentarza to znalazłam. Dużo rzeczy mi też ludzie podsyłają na priv bo sami się boją nagonki psiarzy takiej jak twoja teraz.
  • Odpowiedz
Podziwiam ludzi, którzy wolą co chwilę sprzątać sierść w samochodzie niż zainwestować takie grosze

@o__0: Kto ci powiedział że oni cokolwiek sprzątają? A już na pewno nie "co chwilę". U niektórych psiarzy tylna kanapa wygląda jakby był na niej jakiś koc rozłożony... a to sierść
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Wykopki to w sumie wspaniała grupa kontrolna, która potwierdza tylko, że od wieków nasi sąsiedzi nawet nie musieli się fatygować i nas podbijać. Wystarczy napuścić nas na siebie z byle powodu a jak p0laczek poczuje krew somsiada to nie odpuści. Teraz modne jest nienawidzić psiarzy i jak znajdziesz internetowy poklask to się tarzać w plusach. Miesiąc temu było to coś innego do nienawidzenia a za miesiąc będzie to znowu
  • Odpowiedz
  • 0
@Znachor_enjoyer obserwuję tag jako jeden z niewielu i dostaję powiadomienia jak się coś pojawi.

@ugly0ne jaki miesiąc pieniaczu? Ja wrzucałam wpisy o psiarzach zanim to było modne (tag miał 2 obserwujących) a było to grubo ponad rok temu. A teraz się uspokój i idź psa wysrać tylko posprzątaj po nim.
  • Odpowiedz
Auta po psiarzach powinny być tak samo oznaczane jak auta po palaczach.

@WielkiNos: i nie powinno być dla nich miejsca w zbiorkomie, ew wyłącznie w wyznaczonych odgrodzonych miejscach z osobna wentylacja jak to było z palaczami 15 lat temu
  • Odpowiedz
@enzojabol: ty sprzedam ci jeden sekret. Jak to ich samochód to ch komu do tego co mają z tyłu. Ja widziałem takich bez psów co mają przegląd jedzenia z knajp z całego tygodnia na ziemi i siedzeniu pasażera, puszek, butelek. Widziałem takich co jest przegląd diety dzieci z całego miesiąca, widziałem keipy na podłodze pasażera i opakowania po płytach brudne od koksu. A widziałem też takich co musieli się ugryźć
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Już mnie dobija ta nagonka na posiadaczy psów. Jak można tak generalizować i pokazywać tylko negatywy posiadania psa. Sam posiadam 2 psy z którymi podróżuje po Polsce i za granicę. Zawsze i wszędzie sprzatam po nich ponadto oba psy przeszły tresurę. W tłumie zachowują się dobrze chociaż zawsze w razie potrzeby mam kaganiec przy sobie, a nie są to psy agresywne. Będą na spacerze w parku puszczam psa luzem
  • Odpowiedz
@adisoniusz @adisoniusz alergeny w j-----j scianie potrafią trzymać kilka lat. Przy jeździe próbnej niekoniecznie zaczniesz miec objawy alergii, ale przy dłuższej jeździe z pewnością tak. Pomyślcie rowniez o alergikach.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: kiedyś przewinął mi się klip promocyjny do filmu Wicked i Ariana Grande miała bluzę całą w psich kłakach, osoba która stać pewnie na osobnego pracownika do każdej bluzy, potem się okazało że to straszna psiara i z uśmiechem na ustach opowiadała jak jej pies miał biegunkę w jej willi wliczając w to jej łóżko
  • Odpowiedz