Aktywne Wpisy
bulba1605 +509
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +15
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

13. Polska - 35.875
================
NADESZLA, WIEKOPOMNA, CHWIŁA!
Jesteśmy jedną spośród 7 federacji europejskich, której wszystkie drużyny grają w fazie ligowej europejskich rozgrywek!
POLSKA ambasadorem Ligi Konferencji!
DZIĘKUJEMY!!!
Lech +0.250 pkt.
Raków +0.250 pkt.
Jagiellonia +0.125 pkt.
Legia +0.125 pkt.
#pomeczowyrankinguefa #mecz #pilkanozna #ligaeuropy #ligakonferencji #ekstraklasa #lechpoznan #rakow #jagiellonia #legia
źródło: coeff_28.08
Pobierz2025 | 4.875
2023 | 3.875
2015 | 3.750
2021 | 3.625
2024 | 3.375
No i teraz ścigamy się z Grecją i Turcją o top10!
@bet730: (。◕‿‿◕。)
źródło: Bez nazwy-3
Pobierzźródło: conferenceleaguepolishsemifinals
Pobierz@Sudo_exit: Premia punktowa dla Bodo za awans do Ligi Mistrzów - którą odrobimy w pierwszej kolejce fazy ligowej Ligi Konferencji XDDD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@rachuneksumienia: po golu Elitima musiałem na nowo redagować. Warto było!
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz