Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Foxbat: już odwołali z tego co mówili w mediach, a jakie widzisz inne wyjście? Kwestia szacunku raz, dwa że pas nieczynny na kilka najbliższych TYGODNI co najmniej zanim to pozbierają wszystko, śledztwa nie śledztwa itd.
  • Odpowiedz
@Foxbat: No tak bywa w życiu, życie ludzkie jest wartością nadrzędną, myślę że jakby nie podjęli decyzji o anulowaniu pokazów to by dopiero było - że żerują na tragedii, zostali by zwymyślani od hien (to już hipotetycznie jakby nie uszkodził pasa) - zresztą myślę że w takiej sytuacji nawet koledzy piloci solidarnie odmówili by udziału w takich pokazach, zabawiasz sobie publikę ze świadomością że dzień czy dwa wcześniej zginął tam
  • Odpowiedz
ak wgl to on pas uszkodził nie uwalił sie na bocznych dojazdowych albo trawie?

@Foxbat: Mi to na pas wyglądało na wideo, ale na 100% pewności nie mam. On chyba miał zrobić taki manewr jak ten rok wcześniej w Gdyni na Babich Dołach na Bieliku czy ci białorusini SU27 wtedy - zniżyć się do wysokości pasa i natychmiast poderwać.
  • Odpowiedz
  • 0
zniżyć się do wysokości pasa i natychmiast poderwać.

@MarianoaItaliano: i tu jest problem. To nie rakieta, A nawet gdyby był to po pętli przeciążenie jest kosmiczne dla wielotonowego statku.
  • Odpowiedz